Follow us

Ζωή | Μαρία Καβογιάννη & Ορέστης Χαλκιάς ξανά μαζί! Όσα θέλεις να ξέρεις για το 4ο επεισόδιο

Τα πάντα για το τέταρτο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1+ "Ζωή"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ζωή Ορέστης Χαλκιάς Μαρία Καβογιάννη

Η "Ζωή" με τη Μαρία Καβογιάννη επιστρέφει την Παρασκευή 21 Απριλίου με το τέταρτο επεισόδιό της το οποίο είναι διαθέσιμο στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Η Μαρία Καβογιάννη ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον Ορέστη Χαλκιά μετά το "Maestro", σε μία ιστορία κατά του ρατσισμού.

Ο Ορέστης Χαλκιάς έχει διπλό ρόλο στο τέταρτο επεισόδιο της "Ζωής" καθώς υποδύεται δύο δίδυμα αδέρφια, τον Τζεμίλ και τον Ομάρ.

Επεισόδιο 4 "Τζεμίλ"

Τζεμίλ και Ομάρ, τα δίδυμα αδέρφια από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης που έρχονταν αντιμέτωπα με τον ρατσισμό σε όλη τους τη ζωή. Σε μία ακόμα πράξη ρατσιστικής βίας, ο Τζεμίλ δολοφονείται από ένα μέλος σπείρας εθνικιστών πριν προλάβει να επιστρέψει στον αδελφό του, Ομάρ, το ρολόι που του έκλεψε. Τώρα, έστω και μετά θάνατον, ο Τζεμίλ θέλει να επιστρέψει το ρολόι εκεί που ανήκει. Η τρίτη αποστολή της Ζωής είναι να βρει τον δολοφόνο του Τζεμίλ που δεν συνελήφθη ποτέ και να τον πείσει να επιστρέψει στον Ομάρ το ρολόι που πήρε από τον Τζεμίλ όταν τον σκότωσε, να ομολογήσει και να ζητήσει συγχώρεση για τις πράξεις του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα