Follow us

The 2night show | Πότε επιστρέφει η εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πότε θα δούμε νέα επεισόδια της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Γρηγόρης Αρναούτογλου Rnew The 2Night Show

Η εκπομπή "The 2night show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει την Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη 18 Απριλίου με νέα επεισόδια και λαμπερούς καλεσμένους.

Την Δευτέρα του Πάσχα στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Μαρία Κορινθίου. Η πολυτάλαντη ηθοποιός, φανερά αδυνατισμένη, θυμάται τη στιγμή που έπαθε "σοκ" όταν ανέβηκε στη ζυγαριά, εξηγεί για ποιο λόγο η "τοξικότητα" προσθέτει κιλά και περιγράφει πώς κατάφερε να τα ξεφορτωθεί.

The 2night show | Πότε επιστρέφει η εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Παράλληλα, στην παρέα του "The 2Night Show", έρχεται και η Ελίνα Παπίλα. Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μιλάει για τη "μεταγραφή" της στον ΑΝΤ1, για τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Είμαστε Μαζί", καθώς και για τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, που απαρτίζουν την τηλεοπτική της ομάδα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, όμως, ο Γρηγόρης υποδέχεται στην εκπομπή και τον Λάμπη Τσιριγωτάκη. Ο καταξιωμένος "βετεράνος" δημοσιογράφος, συγγραφέας και ανταποκριτής στο Λονδίνο, ξεφυλλίζει τις σελίδες του βιβλίου του, "Αναμνήσεις Ζωής", και περιγράφει στιγμές από τις "επικίνδυνες αποστολές" που έζησε, ενώ αναφέρεται και στα σημαντικά πρόσωπα, που συνάντησε στη μακρόχρονη πορεία του.

THE 2NIGHT SHOW - ΠΑΠΙΛΑ

Την Τρίτη 18 Απριλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο "The 2Night Show" την Δέσποινα Τσούτσα. Η όμορφη ηθοποιός, που ξεχώρισε με το ταλέντο της στη σειρά "Ο Παράδεισος των Kυριών", μιλάει για τα "ατίθασα" παιδικά της χρόνια, για το "μικρόβιο" της υποκριτικής, που είχε από μικρή, αλλά και για τη στήριξη της οικογένειάς της σε κάθε βήμα.

Στην παρέα του "The 2Night Show", έρχεται και η Χριστίνα Καμενίτσα. Η γυμνάστρια και πρωταθλήτρια ΜΜΑ, μιλάει για το πιο "σκληρό" άθλημα του κόσμου, για τις ζόρικες στιγμές που έχει ζήσει στο "κλουβί" αλλά και για την καθημερινότητά της.

Τέλος, το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης υποδέχεται στην εκπομπή και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας και κριτής του "My Style Rocks", μιλάει για την τηλεόραση, που τον γοητεύει και για την εμπειρία του, που τον έχει κάνει να μην παίρνει πια τόσο προσωπικά τα σχόλια και τις αντιδράσεις του κοινού.

THE 2NIGHT SHOW - ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει για τον Γιάννη Πλούταρχο: "Εννοείται ότι έκανα πλάκα, μην ψάχνεστε"

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά του Γιάννη Πλούταρχου προκάλεσε αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες

29 Μαρ 2024 09:05