Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Στο νοσοκομείο η γυναίκα που παρέσυρε στη Βούλα - Η δήλωση του δικηγόρου της

Όσα έγιναν γνωστά για το τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Εκτενές ρεπορτάζ για το τροχαίο ατύχημα στη Βούλα στο οποίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίασε η εκπομπή "Tlive". Μία γυναίκα πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας και την παρέσυρε περίπου στη διάβαση των πεζών.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε από το αμάξι ταραγμένη, βάζοντας τις φωνές.

Κόσμος συγκεντρώθηκε για να δοθούν στη γυναίκα οι πρώτες βοήθειες. Το ατύχημα έλαβε χώρα κοντά στη δεύτερη είσοδο του Ασκληπιείου της Βούλας. Αμέσως έφτασε το ΕΚΑΒ και προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο σύζυγος της γυναίκας μίλησε στο "Tlive" για την κατάσταση της γυναίκας του αλλά και για το περιστατικό: "Είναι τραυματισμένη στο νοσοκομείο νοσηλεύεται. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, έχει ράμματα στο κεφάλι, στο πηγούνι κάτω. Στη σπονδυλική στήλη, στο ισχίο έχει κάταγμα. Περιμένουμε να υποβληθεί σε χειρουργείο στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει το χέρι της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήρθε στο νοσοκομείο, τι να πούμε, ήταν μία απροσεξία. Η αστυνομία έχει το πόρισμα. Είναι λάθος ότι πετάχτηκε η σύζυγός μου μπροστά της γιατί είναι χτυπημένη στη μέση του δρόμου, όχι κοντά στο πεζοδρόμιο. Δεν ήμουν και παρών αλλά για να έχει τέτοια εκτίναξη ένα μέτρο και να πέσει στο καπό της, σας λέω ό,τι μου είπε η σύζυγός μου, δεν ξέρω εάν η σύζυγός μου ήταν ένα μέτρο ή μισό μέτρο μακριά από τη διάβαση πεζών. Δεν ξέρω πότε θα πάρει εξιτήριο, δεν μπορεί να κουνηθεί είναι με καθετήρες. Να κυνηγήσω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Γιατί; Το ήθελε να τη χτυπήσει;".

Με παρέμβασή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ο Ανδρέας Μήτσαινας, δήλωσε ότι η εντολέας του δεν ευθύνεται για το περιστατικό. "Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν. Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ' ουδενί για το συμβάν το οποίο προκλήθηκε. Γυρνούσε από το νοσοκομείο, η ταχύτητα με την οποία κινούταν ήταν πολύ μικρή, απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσέτρεξε πρώτη στη συγκεκριμένη κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει επισκεφτεί το νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους γιατρούς, έχει εξαντλήσει από πλευράς της κάθε ανθρώπινη προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα. Ενεπλάκη ατυχώς και χωρίς τη δική της ευθύνη" τόνισε.

Ο ίδιος πρόσθεσε: "Ή ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβεί αυτό πλην όμως της συμπεριφορά της παθούσας. Η πελάτισσά μου είναι συντετριμμένη. Ήταν ένα γεγονός που δεν περίμενε να συμβεί ιδιαίτερα όταν γυρνούσε από τον θεράποντα γιατρό της. Το παιδί της δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, γυρνούσε από προγραμματισμένο ραντεβού από το νοσοκομείο. Αυτό που προέχει από τη μεριά της κυρίας Σπυροπούλου είναι η παθούσα να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο, να είναι υγιής".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα