Follow us

Με τη "Φάρμα" ανοίγει η σεζόν στο Star;

Όλα δείχνουν πως η "Φάρμα" αντικαθιστά το GNTM την επόμενη σεζόν στο Star

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Η Φάρμα logo

Στο Star έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της ερχόμενης σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα δώσουν έμφαση στα ριάλιτι, χωρίς όμως να αποκλείεται η μυθοπλασία.

Όσον αφορά το GNTM και το MasterChef όλα δείχνουν ότι δεν θα προβληθούν την επόμενη σεζόν, μιας και έχει αποφασιστεί να υπάρξει μια περίοδος αποχής των δύο προγραμμάτων ώστε να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν με μεγάλες αλλαγές.

Όπως έχει γίνει γνωστό το κανάλι της Κηφισιάς έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της "Φάρμας”, την παραγωγή της οποίας θα αναλάβει η Green Pixel (εταιρία παραγωγής συμφερόντων Alpha- STAR και δημιουργού των MasterChef και GNTM) και θα επιστρέψει με μεγάλες αλλαγές.

Σύμφωνα με την "On Time”, επικρατέστερος παρουσιαστής είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, χωρίς το όνομα ακόμα να έχει κλειδώσει, και ήδη αναζητείται το ιδανικό μέρος για να στηθούν οι εγκαταστάσεις του αγροτικού ριάλιτι. Μάλιστα, ήδη έχουν βρεθεί σε δύο μέρη στην Εύβοια και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η τελική επιλογή.

Τέλος το τρέιλερ για τις συμμετοχές αναμένεται να βγει στον "αέρα” μετά το Πάσχα, ενώ το σχέδιο θέλει τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το αργότερο αρχές Ιουλίου. Όλα αυτά εφόσον το reality πάρει έγκριση από τους ανθρώπους του STAR και ενταχθεί οριστικά στο νέο του πρόγραμμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα