Follow us

Η απόφαση της ΕΡΤ για το μέλλον των εκπομπών της

Συνεχίζουν οι εκπομπές της ΕΡΤ;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΕΡΤ Rnew

Θετικές είναι όλες οι πλευρές ως προς τη τη συνέχιση των εκπομπών της ΕΡΤ, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό "Τηλέραμα".

Πρόκειται για τις δύο καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές, το "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά και το "Στούντιο 4" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αλλά και για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου "Δύο στη 1" με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, οι παρουσιαστές της κρατικής τηλεόρασης φαίνεται ότι επιθυμούν την παραμονή τους, έστω και αν δεν είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν ανατροπές την επόμενη σεζόν.

Η ανησυχία προκύπτει από την επικείμενη διενέργεια εθνικών εκλογών. Η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ δεν θέλει να δεσμεύσει με αποφάσεις της την επόμενη διοίκηση, εφόσον υπάρξουν αλλαγές στη δημόσια τηλεόραση.

Η ΕΡΤ, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σκοπεύει η ανανέωση των τριών ψυχαγωγικών εκπομπών να προβλέπεται ως το τέλος της χρονιάς.

Αυτό δεν βρίσκει εντελώς σύμφωνες όλες τις πλευρές, καθώς ορισμένοι συντελεστές των εκπομπών έχουν δεχτεί παλιότερα προτάσεις και από άλλα κανάλια, κάτι που μπορεί να ξαναγίνει το επόμενο διάστημα, για μια πιο μακροχρόνια συνεργασία.

Ο Γρηγόρης Μελάς επισημαίνει στο άρθρο του ότι: "μπορεί η διοίκηση της ΕΡΤ να σκοπεύει να δώσει το "πράσινο φως" στις τρεις εκπομπές για την αρχή της νέας σεζόν και ως το τέλος του έτους, ίσως όμως τελικά η… αβεβαιότητα να οδηγήσει κάποιους στην αποχώρησή τους από τη δημόσια τηλεόραση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα