Follow us

"Να σκοτώσουμε όσους μπορούμε" - Πώς οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες θα αιματοκυλούσαν το εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή

Μετά από πληροφορίες της ισραηλινής Μοσάντ, τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εντόπισαν τους δύο ύποπτους Πακιστανούς τρομοκράτες, ηλικίας 27 και 29 χρόνων.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
αστυνομία

"Να σκοτώσουμε 2, να σκοτώσουμε 3, όσους περισσότερους μπορούμε", έγραφε ο φερόμενος αρχηγός από το Πακιστάν με έδρα το Ιράν, στους δύο στρατολογημένους ομοεθνείς του στην Ελλάδα.

Επιχειρούσε να δημιουργήσει ένα τρομοκρατικό δίκτυο προβαίνοντας σε επιθέσεις εναντίον στόχων ισραηλινών συμφερόντων στη χώρα μας, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες ξένων υπηρεσιών με αποδέκτες την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

"Για την επίθεση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλα και να γαζώσετε το εστιατόριο ή ακόμη χειροβομβίδες και εκρηκτικά" φέρεται να τους έγραφε στην εφαρμογή επικοινωνίας WhatsApp. Όταν οι δύο Πακιστανοί ηλικίας 27 και 29 χρόνων του απάντησαν ότι δεν μπορούν να βρουν τέτοιον οπλισμό, ο φερόμενος "αρχηγός" τους είπε: "Αν δεν μπορείτε να βρείτε οπλισμό και εκρηκτικά, θα πάτε στο εστιατόριο όταν έχει πολύ κόσμο και θα βάλετε φωτιά με φιάλες προπανίου. Έτσι θα καούν όσοι βρίσκονται στο εσωτερικό του"…

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα