Follow us

Η "Ζωή" έρχεται στο ΑΝΤ1+ | Το επίσημο trailer με τη Μαρία Καβογιάννη & οι διάσημοι guests stars

Οι πρώτες εικόνες από τη "Ζωή", τη νέα σειρά του ΑΝΤ1+ με τη Μαρία Καβογιάννη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το επίσημο trailer της "Ζωής", της νέας σειράς του ΑΝΤ1+. Στο τρίλεπτο βίντεο που πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη μπορεί να διακρίνει κανείς πολλά γνώριμα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Ορέστης Χαλκιάς, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Τάνια Τσανακλίδου, η Τάνια Τρύπη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μόνο μερικοί από τους stars που κάνουν την εμφάνισή τους στο trailer της "Ζωής".

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς θα δούμε -εκτός από τη Μαρία Καβογιάννη- την Ευδοκία Ρουμελιώτη, τον Κώστα Φιλίππογλου και τον Γιάννη Σοφολόγη.

Η ιστορία

Η Ζωή έχασε το χαμόγελό της πριν από 25 χρόνια. Κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Όταν, ένα βράδυ, της πέφτει μια γάστρα στο κεφάλι, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ζωή, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα. Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας… Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή. Αποστολή της είναι να τους βοηθήσει να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να κάνουν οι ψυχές τους το πέρασμα στην αιωνιότητα. Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας.

Δες το trailer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα