To πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απόψε

Ποιο χαρακτηριστικός συνεργάτης άλλης εκπομπής θα εμφανιστεί στο "Πρόσωπο με Πρόσωπο";

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο υποδέχεται ο Νίκος Χατζηνικολάου, απόψε το βράδυ (Πέμπτη 23 Μαρτίου), στην εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο" στον ΑΝΤ1.

Η θεματική της πολιτικής εκπομπής του διάσημου δημοσιογράφου αναλαμβάνει να ρίξει φως στην νεανική εγκληματικότητα και άλλα μεγάλα κοινωνικά θέματα. "Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη έξαρση με περιστατικά βίας ανηλίκων; Τι συμβαίνει με τις δολοφονίες μαφιόζων; Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δυσκολεύεται στην εξιχνίαση τέτοιου είδους εγκλημάτων; Η μάστιγα με τις γυναικοκτονίες, αλλά και η εγκληματικότητα στις γειτονιές" αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Στο πλατό για να μιλήσουν με τον Νίκο Χατζηνικολάου θα βρεθούν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, που γνωρίζουμε από τις "Αλήθειες με τη Ζήνα", σε μία από τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ως αναπληρωτής Τομεάρχης και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.