Μία αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day".
Ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός δήλωσε ότι η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει το "Secret Song" στον Alpha.
"Έρχεται το "Secret Song" στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η επιστροφή του "Fame Story" βρίσκεται στα σκαριά και δεν είναι εύκολη υπόθεση: "Το "Fame Story" έρχεται τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει, βλέπετε πως είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο".
Κλείνοντας, όσον αφορά το δικό του τηλεοπτικό μέλλον, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι το "J2US θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο".