Follow us

Κούλλης Νικολάου & Βάσια Παναγοπούλου για "γη της Ελιάς": "Η Ασπασία ορθώνει ανάστημα απέναντι στον Δημοσθένη"

Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Κόυλλης Νικολάου αποκαλύπτουν για τα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η γη της Ελιάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Κούλλης Νικολάου Βάσια Παναγοπούλου

Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Κούλλης Νικολάου θεωρούν πολύ ευτυχή συγκυρία τη συνεργασία τους στη "Γη της ελιάς" και, πλέον, τους ενώνει και μια βαθιά προσωπική φιλία

ΚΟΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο θάνατος του Κίμωνα ενεργοποιεί μια ίσως κρυφή πλευρά του Δημοσθένη ή γίνεται η χειρότερη εκδοχή του εαυτού του;

Δεν γίνεται χειρότερη εκδοχή του εαυτού του, παραμένει όμως ίδιος, γιατί το παιχνίδι, η εξουσία και το χρήμα είναι στη φύση του. Kαι όπως ξέρουμε, οι χαρακτήρες δεν αλλάζουν. Hσύχασε για ένα διάστημα και μετά πάλι προς τη δόξα τραβά.

Θα άντεχε μια επανάσταση από την Ασπασία;

Aυτό δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος. Θα πρέπει να ξανασυστηθούν. Είναι λίγο δύσκολο, είναι μία παγιωμένη κατάσταση η σχέση τους, ο γάμος τους, από τα νεανικά τους χρόνια.

....

Δεν θα βρει το μάστορά του ο Δημοσθένης;

Όλοι βλέπουμε ειδήσεις και καταλαβαίνουμε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων έρχεται η στιγμή και βγαίνουν στο φως. Δεν βγαίνουν, όμως, την άλλη μέρα. Ίσως μετά από χρόνια. Ο Δημοσθένης σίγουρα κάποια στιγμή θα βρει το μάστορά του, αλλά δεν ξέρουμε πότε.

ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Όσο κι αν αγαπά τον Δημοσθένη, μπορεί να εθελοτυφλεί για μια ζωή ή υπάρχει λόγος που επέτρεψε μέσα στο γάμο αυτό να χαθεί η προσωπικότητά της;

Η Ασπασία, όπως θα δούμε στα επό μενα επεισόδια, έχει πολλά τραύματα από την παιδική ηλικία της. Κουβαλάει πληγές από το παρελθόν. Ο Δημοσθένης είναι για εκείνη ο έρωτας που τη μάγεψε και της πρόσφερε τη διαφυγή από μια δύσκολη ζωή.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια μάνα, όταν βαθιά στην ψυχή της γνωρίζει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε;

Αν η Ασπασία υποψιαζόταν ότι ο γιος της δολοφονήθηκε, θα έφτανε στα άκρα, δεν υποψιάζεται ωστόσο κάτι τέτοιο. Το ένστικτό της την οδηγεί να ψάξει, αλλά χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο θάνατος του Κίμωνα αγγίζει τον πατέρα του ή ο Δημοσθένης γίνεται η χειρότερη εκδοχή του εαυτού του;

Όσο η Ασπασία διαλύεται από το χαμό του παιδιού της, τόσο ο Δημοσθένης συνεχίζει αμετανόητος την καταστροφική του πορεία και την εμπλοκή του με παράνομες δραστηριότητες. Μερικοί άνθρωποι δεν παίρνουν το μάθημά τους ποτέ!.

Μέσα από αυτή την τραγωδία, θα καταφέρει η Ασπασία να ορθώσει το ανάστημά της απέναντί του;

Θα διαλυθεί κυριολεκτικά. Ήδη τη βλέπουμε σκιά του εαυτού της. Ωστόσο, θα επαναπροσδιοριστεί ως άνθρωπος και, ναι, θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον άντρα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα