Follow us

Διόνυσος - Διάρρηξη με... αδυναμία στην τέχνη: Πήραν 30 πίνακες - Τα γάντια που πρόδωσαν τους δράστες

Αθόρυβοι και "αόρατοι" οι διαρρήκτες στον Διόνυσο. Η ΕΛ.ΑΣ. έρευνα το ενδεχόμενο να υπήρχε "Δούρειος Ίππος" στο επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
αστυνομία

Τη λίστα με τους πίνακες ζωγραφικής που έκαναν "φτερά" από το υπόγειο μεζονέτας στο Διόνυσο, περιμένουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής από τον μέχρι πρότινος κάτοχο τους.

Ο 67χρονος επιχειρηματίας και συλλέκτης, δήλωσε στις αρχές ότι οι άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν... αδυναμία στη τέχνη, αφαίρεσαν συνολικά 30 έργα Ελλήνων και ξένων επωνύμων ζωγράφων. Αφού λάβουν τα στοιχεία, οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν τα ίχνη των πινάκων σε δίκτυα κλεπταποδόχων έργων τέχνης που δρουν εντός και εκτός των συνόρων.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. έρευνα το ενδεχόμενο να υπήρχε... "Δούρειος Ίππος" στο επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον του 67χρονου, που γνώριζε για τη πολύτιμη συλλογή και είχε παράλληλα πληροφορίες ότι τόσο στην κατασκευαστική εταιρεία, όσο και στην κατοικία της οδού Μαγνησίας δεν υπήρχαν άτομα από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα