Follow us

Aide-mémoire | Η Παπίλα κάνει πρεμιέρα, ο Λιάγκας έβγαλε... νύχια & η Γερμανού τα άκουσε

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών & το τηλεοπτικό σκηνικό

Aide-mémoire |  Η Παπίλα κάνει πρεμιέρα, ο Λιάγκας έβγαλε... νύχια & η Γερμανού τα άκουσε

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Ενοχλημένος ήταν χθες ο Γιώργος Λιάγκας με όσα ακούγονται για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Ναι, κανείς δεν θα παραδεχθεί πως οποιαδήποτε φήμη σχετίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την πρωινή ζώνη του σταθμού σχετίζεται έμμεσα με μία αμφισβήτηση προς την υπόσταση του "Πρωινού". Καλά έκανε και έδωσε τις δικές του απαντήσεις ως σωστός μπροστάρης μιας εκπομπής που φέτος αν μη τι άλλο σαρώνει στα ποσοστά τηλεθέασης. Και ναι, στις εποχές που ζούμε και το σύνολο των θεατών απαιτεί τον σεβασμό μας, δεν είναι μόνο το δυναμικό κοινό που έχει σημασία. Εκεί τα πάει καλύτερα η ΚατΚαιν βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς.

Ξεκινάει και η Ελίνα Παπίλα με το "Είμαστε μαζί" που θέλω να της ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου "καλή επιτυχία". Είναι ένας άνθρωπος ικανός, που συμπαθώ και εκτιμώ πολύ. Της αξίζει στο νέο της ξεκίνημα να τύχει υποστήριξης από τον σταθμό και αποδοχής από τον κόσμο.

Μιλώντας στον Λιάγκα μάλιστα έδειξε πως και μπορεί να σταθεί σόλο σε μία εκπομπή και της αξίζει. Κυρίως μ' αρέσει γιατί δεν έχει μάθει -ακόμα- να στρογγυλεύει τόσο πολύ τα πράγματα και τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να δείχνει κανονικός άνθρωπος και όχι ρομπότ εργαζόμενο στην τηλεόραση.

Δεν κατάλαβα γιατί τα πήρε τόσο πολύ η Άντζελα Δημητρίου που γράφτηκε πως το MEGA απέσυρε το επεισόδιό της για το "Σπίτι με το MEGA". Κανένα γύρισμα δεν γίνεται για να βρεθεί στα αζήτητα, εννοείται πως θα παιχτεί κάπου αργότερα. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα επεισόδιο με σίγουρα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Μάρκος Σεφερλής πάει στον ΣΚΑΪ για ένα τηλεπαιχνίδι και "κάτι ακόμα" που θα βρουν στην πορεία, ενώ έρχεται (και) ο Χρήστος Φερεντίνος για τον "Μονομάχο" και ένα βραδινό μουσικό πρόγραμμα στα πρότυπα του "Στην υγειά μας". Καμία σχέση με το κενό που δημιουργεί η αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά, χιούμορ τα "σου αφήνω την ομάδα μου" κλπ.

"Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ιταλία, την Αμερική και τον Καναδά, η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία" αναφέρει η ανακοίνωση του MEGA για τον "Σιωπηλό Δρόμο". Να δεις τελικά που μόνο εγώ δεν ενθουσιάστηκα με αυτή τη σειρά.

Παρατηρώ πως σιγά σιγά το "My Style Rocks" συζητιέται για δράματα, σχόλια και λοιπά ματσακονίσματα.

Είναι απορίας άξιο τι φούμαρο λέγεται και γράφεται στο διαδίκτυο. Είδα χθες μια online εκπομπή -o Θεός να την κάνει- που έλεγε τόσα ψέματα για εμένα που τελικά κάθισα και την παρακολούθησα μέχρι τέλους για να δω πού θα καταλήξει. Η άνθιση της ελληνικής μυθοπλασίας να δεις που θα έρθει από τους δημοσιογράφους. Σοβαρευτείτε.

Την πέσανε σοβαρά στη Ναταλία Γερμανού στο twitter, όταν αναδημοσίευσε το απόσπασμα με το γερανοφόρο στην Ακαδημίας. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αλλά είστε με τα σωστά σας; Μέσα σε όλο αυτό το χάος, πάλι η Γερμανού μας φταίει ως πολιτική αναλύτρια; Και δώστου πάλι αποσπάσματα με τον Ιάσονα και τα περί πρακτόρισσας. Είμαστε για να 'μαστε.

Σας το έχω γράψει ξανά και ξανά και δεν θα βαρεθώ να το γράφω. Ο Γιώργος Ευγενίδης, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά, είναι ο καλύτερος ενημερωτικός της γενιάς του. Μέρα με τη μέρα με επιβεβαιώνει, έχει πάψει να με "πείθει" εδώ και καιρό, ομιλώ μετά βεβαιότητος πλέον.

Κάπου εδώ θα διαφωνήσω με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει χαρακτηριστικά "αν τον αφήσει το MEGA" για τον Τσουρό και την πρόταση για το "Πρωινό". Δεν είπε πως θα κοπεί η εκπομπή που συμμετέχει, ούτε είπε πως θα σας αντικαταστήσει κάποιος άλλος. Όχι πως αν είχε τέτοια πληροφορία δεν θα το έλεγε τόσο ευθέως. Αλλά εν προκειμένω δεν είπε το ίδιο.

Καλό σαββατοκύριακο

Aide-mémoire |  Η Παπίλα κάνει πρεμιέρα, ο Λιάγκας έβγαλε... νύχια & η Γερμανού τα άκουσε

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα