Follow us

Είμαστε Μαζί | Αυτή είναι η νέα εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα - Δείτε το τρέιλερ για την πρεμιέρα

Ποιοι θα βρίσκονται μαζί της

Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα μέσα από την συχνότητα του Ant1, από αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17:00 και κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα θα βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την νέα της εκπομπή με τίτλο "Είμαστε Μαζί".

Στο πλευρό της θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg ενώ ζωντανή θα είναι και η συμμετοχή κοινού και τηλεθεατών.

Είμαστε Μαζί | Αυτή είναι η νέα εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα - Δείτε το τρέιλερ για την πρεμιέρα

Στην εκπομπή θα γίνονται συζητήσεις για θέματα επίκαιρα αλλά και διαφορετικά ενώ οι τέσσερις τους θα μοιράζονται σκέψεις ανθρώπων και προσωπικά διλήμματα με το κοινό, το οποίο θα βρίσκεται ενεργά στο πλατό. Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν, αλλά και να διαμορφώνουν την εξέλιξη των θεμάτων που θα αναλύονται. Όλοι μαζί θα αναζητούν λύσεις και τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, αλλά και με τον εαυτό μας.

Παράλληλα, η Νεφέλη θα προσπαθήσει να "κλείσει" την ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να μας κάνει να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα