Ρήξη ΣΚΑΪ - Μουτσινά | Το αδιέξοδο, το πρόσωπο που θέλουν στη μεσημεριανή ζώνη & η ενόχληση στο Φαληρο

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και στον Νίκο Μουτσινά;

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Σε αδιέξοδο έχουν φτάσει οι συζητήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη "Real Life".

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ξεκάθαρη επιθυμία του Νίκου Μουτσινά είναι να μη συνεχίσει το καθημερινό πρόγραμμα του χρόνου, συζητώντας μόνο το ενδεχόμενο για εκπομπή δύο φορές της εβδομάδα.

Από την άλλη, ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να κρατήσει στο πρόγραμμά του παρόμοια εκπομπή με το "Καλό Μεσημεράκι" στη βραδινή ζώνη μόνο για λίγες ημέρες την εβδομάδα, καθώς θα έρθουν τα άνω κάτω στα slot, επιμένοντας στην καθημερινή μετάδοση.

Ο σταθμός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θέλησε να προσεγγίσει τα θέλω του Νίκου Μουτσινά συζητώντας για μικρότερη διάρκεια εκπομπής, πράγμα που δεν είχε αποτέλεσμα.

Με αυτό τον τρόπο, όπως διαβάζουμε στη "Real", το διαζύγιο ανάμεσα στον παρουσιαστή και στον ΣΚΑΪ είναι πιθανό να συμβεί.

Η επόμενη ημέρα της "ρήξης"

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται να δέχτηκε μία πρόταση από το Star η οποία είναι πιο κοντά σε αυτό που ζητάει. Πρόκειται, σύμφωνα με την εφημερίδα, για μία εκπομπή με stand up και χιουμοριστική προσέγγιση της επικαιρότητας, η οποία προορίζεται για δύο φορές της εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο. Έχει γίνει μάλιστα και ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να έχει "κλείσει" κάποια συμφωνία.

Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ ψάχνει να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του το "Καλό Μεσημεράκι" με μία εκπομπή που προορίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη, στις 15:00 και που να μπορεί να σταθεί απέναντι στην Τατιάνα Στεφανίδου (Alpha) αλλά και στον Νίκο Ευαγγελάτο (Mega).

Κάπου εδώ το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη μπαίνει στο κάδρο του ΣΚΑΪ. Οι πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου αναφέρουν ότι υπήρξε μία επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Ενοχλημένοι στο Φάληρο με τον Νίκο Μουτσινά

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του "Secret" αναφέρει ότι το κλίμα μέσα στον ΣΚΑΪ δεν είναι καλό για τον Νίκο Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, η δημόσια παρέμβαση του παρουσιαστή για τα Τέμπη μεταφράστηκε σαν να στράφηκε εναντίον των συναδέλφων του στον κανάλι. Η δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι μεγάλη στους διαδρόμους του ραδιοφώνου.