Follow us

Χαμός στο Twitter με τη σύλληψη του Στέφανου Ξενάκη - "Μάλλον δεν πήγε καλά η... αυτοβελτίωση"

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως συνελήφθη ο Στέφανος Ξενάκης, ο συγγραφέας του best seller "Το Δώρο". "Πάρτι" σχολίων στοTwitter.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Στέφανος Ξενάκης

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως συνελήφθη ο Στέφανος Ξενάκης, ο συγγραφέας του best seller "Το Δώρο".

Σε βάρος του 55χρονου συγγραφέα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και 11 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ποιος είναι ο Στέφανος Ξενάκης

Ο Στέφανος Ξενάκης έγινε ιδιαίτερα γνωστός τα τελευταία χρόνια, καθώς άρχισε να γράφει σε διάφορες εφημερίδες, "παραδίδοντας" μαθήματα αυτοβελτίωσης, ενώ παράλληλα έδινε ομιλίες περί life coaching.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και έκανε MBA στο Manchester Business School.

Εργάστηκε στον χώρο της διαφήμισης από το 1993 έως το 2015, έτος κατά το οποίο έκλεισε τη διαφημιστική του εταιρεία. Λίγα χρόνια μετά, το 2018 έγραψε το πρώτο του βιβλίο "Το δώρο", το οποίο έγινε best seller, μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες.

Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει και άλλα βιβλία, όλα σχετικά με την προσωπική εξέλιξη του ατόμου.

Χαμός στο Twitter με τη σύλληψη του Στέφανου Ξενάκη

Η σύλληψη του γνωστού συγγραφέα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός - τις περισσότερες φορές- με καυστικό τρόπο.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Σοκαριστική καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη

17 Απρ 2024 11:42