Πολλαπλά χτυπήματα ΣΚΑΪ στον ανταγωνισμό | Το "αγκάθι" με τον Φερεντίνο & στη "γωνία" ο Σεφερλής

Οι κινήσεις του ΣΚΑΪ και τα προβλήματα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Πολλές κρούσεις κάνει ο ΣΚΑΪ σε παρουσιαστές του ανταγωνισμού έχοντας στόχο να "χτίσει" μία ισχυρή απογευματινή ζώνη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα "Real Life", tο κανάλι του Φαλήρου έχει δώσει τα χέρια με τον Χρήστο Φερεντίνο για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού "Μονομάχος" αλλά και για την παρουσίαση ενός ακόμα project στην prime time.

"Αγκάθι" στη συνεργασία ΣΚΑΪ - Φερεντίνου φαίνεται πως αποτελεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον Alpha λήγει τον Σεπτέμβριο. Έτσι η επισημοποίηση της μετεγγραφής θα αργήσει, με τον Χρήστο Φερεντίνο να μην μπορεί να βγει στην τηλεοπτική αρένα από την αρχή της σεζόν.

Σημειώνουμε ότι, σύμφωνα με το "Secret", ο Alpha σκοπεύει να συνεχίσει το "Deal" με ή χωρίς τον Χρήστο Φερεντίνο.

Παράλληλα, οι πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου θέλουν τον ΣΚΑΪ να έχει προσεγγίσει και τον Μάρκο Σεφερλή. Εκείνος όμως βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλο κανάλι, τον Alpha.

Το δημοσίευμα της "Real Life" μπορεί να μην αναφέρεται στο "Deal" αλλά σημειώνει ότι ο Alpha αναζητεί την επόμενη ημέρα της αποχώρησης του Φερεντίνου. Εάν υπάρξει συμφωνία, ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει "Το Μεγάλο Παζάρι".

Τέλος, ο ΣΚΑΪ πολιόρκησε και τη Ζέτα Μακρυπούλια ενόψει της λήξης του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1. Η πρόταση είχε να κάνει με μία βραδινή εκπομπή μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου εκτιμά στο άρθρο της ότι η Ζέτα Μακυροπούλια θα παραμένει στον ΑΝΤ1, του οποίου η πρόταση περιλαμβάνει το "Rouk Zouk" αλλά και την παρουσίαση του νέου reality "The Traitors".