Follow us

Η Κατερίνα Λιόλιου κυκλοφόρησε το πρώτο της album και μετά άλλαξε δισκογραφική

Αλλαγή μουσικής στέγης για την Κατερίνα Λιόλιου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κατερίνα Λιόλιου

Το πρώτο της album με τίτλο "Studio Live Session" κυκλοφόρησε η Κατερίνα Λιόλιου από τη Minos EMI. Σε αυτήν τη δισκογραφική δουλειά περιλαμβάνονται επιτυχίες τα "Story", "Το Κατερινάκι Σου", "Η Ψυχολογία Μου" και "Τα Συνηθισμένα" και το το πιο πρόσφατο "Ας Έστελνες".

Λίγες ημέρες αργότερα ωστόσο, η Panik Records γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι η Κατερίνα Λιόλιου ανήκει πλέον στη μουσική της οικογένεια.

Η Κατερίνα Λιόλιου κυκλοφόρησε το πρώτο της album και μετά άλλαξε δισκογραφική

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει με χαρά στην οικογένειά της την Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε παρουσία του team της εταιρείας και σε κλίμα ενθουσιασμού, με την Κατερίνα Λιόλιου, που ανήκε ήδη στην Panik στο κομμάτι του management και των live, να εντάσσεται πλέον και δισκογραφικά στη no1 ελληνική δισκογραφική εταιρία.

Η Panik Records και η Κατερίνα Λιόλιου είναι ήδη πανέτοιμες να μοιραστούν με το κοινό το πρώτο από τα κοινά τους σχέδια, ένα τραγούδι – έκπληξη που θα κυκλοφορήσει σύντομα και, σίγουρα, θα συναρπάσει!
".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα