Follow us

Αυτή την καλεσμένη "έκλεισαν" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την Καθαρά Δευτέρα

Όσα θέλεις να ξέρεις για το "Στούντιο 4" της Καθαράς Δευτέρας

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Θανάσης Αναγνωστόπουλος R

Το "Στούντιο 4" υποδέχεται τη Σαρακοστή στην ΕΡΤ1 την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, στις 16:00.

Η Καίτη Φίνου αφηγείται ιστορίες από τα θρυλικά 80s στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ενώ ο σολίστ του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος παίζει ζωντανά τις μουσικές.

Αυτή την καλεσμένη "έκλεισαν" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την Καθαρά Δευτέρα

Στο πνεύμα της ημέρας, θα προβληθούν πλάνα και από τη δεκαετία του ’70, από το Αρχείο της ΕΡΤ, με την έναρξη της Σαρακοστής σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα δούμε πώς φτιάχνεται ο πιο φημισμένος χαλβάς, απευθείας από τη Δραπετσώνα όπου και βρέθηκε ο φακός της εκπομπής.

Θανάσης Βασιλόπουλος

Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου θυμάται αστείες στιγμές από τις σειρές που έχει παίξει και περιγράφει τη συνεργασία της με τους Scorpions, ενώ ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Παπαγεωργίου μιλάει για τη "Μαντάμ Σουσού", τη σχέση ζωής με τη Λήδα Πρωτοψάλτη και τον ρόλο του Μάρκου Βαμβακάρη που υποδύεται στο θέατρο.

Θα δούμε, τέλος, ένα αφιέρωμα στις αθηναϊκές καντάδες και τη γειτονιά της Αθήνας από την οποία ξεκίνησαν, δηλαδή την Πλάκα, με "ξεναγό" την ιστορικό Άρτεμη Σκουμπουρδή. Θα μάθουμε για τους ποιητές που είχαν γράψει καντάδες, ποιες από αυτές άφησαν εποχή και πώς συνδέονται με τις Απόκριες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα