Η Ελεονώρα Μελέτη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Η πρώτη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη έρχεται την Καθαρά Δευτέρα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται η Νίκη Λυμπεράκη στη "Μεγάλη Εικόνα" της Καθαράς Δευτέρας.

Η διάσημη παρουσιάστρια μιλά πρώτη φορά για τη φετινή χρονιά για την προσωπική της πορεία, την επαγγελματική της διαδρομή, ενώ είναι και η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά τις σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του MEGA, η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής το "ησυχαστήριό" της στην Ανάβυσσο και μιλάει για τις σοβαρές προκλήσεις που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, τον εκφοβισμό που δέχθηκε, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους καταξιωμένους συναδέλφους της που της προσέφεραν πολύτιμη υποστήριξη στα δύσκολα.

Παράλληλα, αποκαλύπτει τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης και δίνει τη δική της ερμηνεία γιατί δεν ξέσπασε κίνημα Μetoo στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αναφέρεται, ακόμα, στις προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί κάθε γυναίκα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο αλλά και στα όνειρά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκπομπή μιλούν για την Ελεονώρα Μελέτη ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ρούλα Κορομηλά, οι οποίοι μοιράζονται με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από κρίσιμες στιγμές της επαγγελματικής της πορείας.

Η "Μεγάλη Εικόνα" με τη Νίκη Λυμπεράκη και καλεσμένη την Ελεονώρα Μελέτη θα μεταδοθεί τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.