
Το νέο pop-up κανάλι "Cosmote Cinema Oscars", κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. Έτσι, φέτος οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscar (Κυριακή 12/3, 02.00).
Εκτός από τη λαμπερή βραδιά του σημαντικότερου κινηματογραφικού θεσμού παγκοσμίως, το κανάλι θα προβάλλει, για πάνω από έναν μήνα (17 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου), συνολικά 95 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, επιλεγμένες οσκαρικές ταινίες θα είναι διαθέσιμες στον δωρεάν "On Demand κατάλογο "Oscars Collection" στο Cosmote Tv Plus.
Τρεις ταινίες back-2-back καθημερινά θα είναι διαθέσιμες στο "Cosmote Cinema Oscars" μεταξύ των οποίων και οι φετινοί υποψήφιοι για καλύτερη ταινία "Everything Everywhere All at Once" (Κυριακή 12/3, 20.00), "Top Gun: Maverick" (Σάββατο 18/2, 22.30), καθώς και "Το τρίγωνο της θλίψης", που θα κάνει Α΄ πανελλήνια τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 19/3 στις 22.30. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει, επίσης, μερικούς από τους νικητές και τους υποψήφιους των τελευταίων χρόνων, όπως "Minari" (Σάββατο 18/2, 20.30) ή "Ζωή σαν Τριαντάφυλλο" (Παρασκευή 3/3 22.30). Δεν θα λείψουν, όμως και ταινίες που άφησαν το στίγμα τους στα 80’s 90’s και 00’s όπως για παράδειγμα το "Forrest Gump" (Παρασκευή 17/2, 18.00).
Οι τηλεθεατές του "Cosmote Cinema Oscars" θα απολαύσουν, επίσης, συναρπαστικά αφιερώματα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr