Follow us

Μένει ή φεύγει η Ελένη Τσολάκη από το Open; Πώς εμπλέκεται ο ΑΝΤ1;

Τελικά θα μείνει "OPEN" το "Weekend" της Ελένης Τσολάκη;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Η Ελένη Τσολάκη θα ξεκινήσεις συζητήσεις με το Open τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μιλήσει και να συζητήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σύμφωνα με την εκπομπή "MEGA Καλημέρα”, το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για την παρουσιάστρια καθώς θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στην ίδια και τους ιθύνοντες του ΟPEN με σκοπό να δουν αν θα συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους ή όχι.

Ο σταθμός της Παιανίας έχει αρκετά θετική πρόθεση για την παρουσιάστρια και θα μιλήσει τόσο μαζί της, όσο και με τους συνεργάτες της.

Σχετικά με τον ΑΝΤ1, υπάρχει μια φημολογία ότι το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να εντάξει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και έτσι να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έχουν ως προτεραιότητα τους να να ενεργοποιήσουν αρχικά την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Τσολάκη εντάχθηκε στο δυναμικό του OPEN το καλοκαίρι του 2021, αναλαμβάνοντας αρχικά την καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού. Μετέπειτα ανέλαβε την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με το "OPEN Weekend" να συνεχίζεται φέτος για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα