Follow us

Συγκίνηση και χειροκροτήματα για τους ήρωες της ΕΜΑΚ - "Κάναμε αυτό που θα κάναμε και στην πατρίδα μας"

Η ελληνική αποστολή διάσωσης, που εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα είχε μεταβεί στην Τουρκία, επέστρεψε στην Ελλάδα λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
ΕΜΑΚ

Με χειροκροτήματα και σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης υποδέχτηκαν την ελληνική διασωστική αποστολή όσοι παρευρέθηκαν κατά την άφιξη τους από την Τουρκία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ελληνική αποστολή διάσωσης που εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα είχε μεταβεί στην Τουρκία επέστρεψε στην Ελλάδα λίγο πριν τις 23:00. Την αποστολή υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και μέλη του ΕΚΑΒ.

Για μία μεγάλη και συγκινητική στιγμή έκανε λόγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια της υποδοχής της αποστολής. Ο υπουργός τόνισε ότι οι άνθρωποι αυτοί "τίμησαν τα ελληνικά χρώματα" κι έστειλαν το μήνυμα παντού "ότι η Ελλάδα ήταν παρούσα εκεί σε αυτή τη στιγμή της ανθρωπιάς".

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα