Follow us

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα | Nέο διπλό ξεκαρδιστικό επεισόδιο

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης οικογενειακής σειράς

Η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", επιστρέφει σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 20:00 με νέο διπλό επεισόδιο.

Οι εξελίξεις θα είναι "σπαρταριστές" αφού ο Μηνάς ανακαλύπτει μια συγγένεια με έναν ήρωα του ’21, ο Ηλίας Χάνει τη βέρα του σ’ ένα bachelor πάρτι, ο Άγγελος και η Βέλη πιστεύουν ότι ο Κανάτης είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος και η Ξένια παραδίδει μαθήματα ελληνικών σ’ έναν Γερμανό.

Διάβασε αναλυτικά όσα θα δούμε στο επεισόδιο:

1.Η Βέλη αποφασίζει να περιορίσει τις ακτινοβολίες μέσα στο σπίτι για χάρη του παιδιού και ο Άγγελος χάνει όλα τα τεχνολογικά προνόμια.

Ο Μηνάς ανακαλύπτει μια απρόσμενη συγγένεια με έναν ήρωα του ’21. Η Βούλα φοβάται ότι θα φορτωθούν άλλον έναν "Βαγγέλη" κι ο Βαγγέλης, δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει κάνα φράγκο απ’ όλη αυτή την ιστορία.

Τι σχέση έχουν ένα κινέζικο κουλουράκι της τύχης και το γερμανικό προξενείο στη ζωή του Μπάμπη και της Ξένιας;

Η Καίτη, θέλει να κάνουν εξετάσεις κάθε τρεις μήνες, στα πλαίσια  της προληπτικής ιατρικής, που ακολουθεί μια νέα γιατρός. Ο Ηλίας βρίσκει τον καλύτερο τρόπο για να το αποφύγει!

 

2.Ο Άγγελος και η Βέλη διαβάζουν για έναν κατά συρροή δολοφόνο στην περιοχή τους και το σκίτσο του δράστη είναι ίδιο με τον Κανάτη.

Ο Μηνάς δεν λέει να συγχωρέσει τον Βαγγέλη για την κομπίνα με τον πίνακα κι η Βούλα βρίσκεται στη μέση να το παίζει μεσολαβητής…

Ο Ηλίας χάνει τη βέρα του σε ένα μπάτσελορ. Γυρίζει με hangover και δεν θυμάται τίποτα. Η Καίτη προσπαθεί να την βρει.

Η Ξένια κάνει μαθήματα Ελληνικών στον Φρίτς, μόνο που ο Μπάμπης έχει στοιχεία πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Και τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα