Follow us

Tanweer Pitching Days | Aνοιχτό κάλεσμα σε δημιουργούς από την Tanweer Productions

Η TanweerProductions καλεί επαγγελματίες και νέους σεναριογράφους να καταθέσουν τα σενάριά τους στο πρόγραμμα TanweerPitchingDays

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
TanweerPitchingDays

Η Tanweer Productions καλεί επαγγελματίες και νέους σεναριογράφους να καταθέσουν τα σενάριά τους στο πρόγραμμα Tanweer Pitching Days.

Αν είσαι επαγγελματίας σεναριογράφος ή νέος δημιουργός και θέλεις να έχεις την ευκαιρία να δεις το σενάριό σου να γίνεται ταινία ή σειρά, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο 2ο Tanweer Pitching Days.

Μετά την επιτυχία του 1ου Tanweer Pitching Days, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Αθηνών τον Μάιο του 2022, με σκοπό την ανάδειξη νέων δημιουργών στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, η Tanweer Productions ανοίγει την πλατφόρμα της για δεύτερη φορά.

Μέσα από το 2ο Tanweer Pitching Days, η Tanweer Productions αναζητά ταλαντούχους δημιουργούς και σεναριογράφους, με σκοπό την ανάπτυξη πρωτότυπων ιστοριών για το ελληνικό και το διεθνές κοινό.

Το 1ο Tanweer Pitching Days έδωσε την ευκαιρία στους δημιουργούς που επιλέχθηκαν, να παρουσιάσουν την πρότασή τους σε επαγγελματίες του χώρου, σε εκπροσώπους των τμημάτων μυθοπλασίας της ελληνικής τηλεόρασης και στην ομάδα παραγωγής και διανομής της Tanweer.

Aξίζει να σημειωθεί ότι 4 από τις προτάσεις αυτές βρίσκονται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης, με σκοπό την παραγωγή τους.

Το Tanweer Pitching Days δεν είναι διαγωνισμός, αλλά ένα ανοιχτό κάλεσμα σε δημιουργούς που ασχολούνται με το αντικείμενο της μυθοπλασίας, με πρωτότυπα σενάρια για κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές σειρές, με στόχο την ανάπτυξη ιστοριών κατάλληλων να αγγίξουν τόσο το ελληνικό, όσο και το διεθνές κοινό.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατάθεσης σεναρίων που βασίζονται σε λογοτεχνικά έργα. Η φετινή προθεσμία υποβολής προτάσεων παρατείνεται μέχρι τη 14 η Φεβρουαρίου 2023, στις 23.59 και είναι δυνατή μόνο μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της TanweerProductions.

Οι δημιουργοί με τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις, θα κληθούν να παρουσιάσουν την πρότασή τους στο 2ο Tanweer Pitching Days forum που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2023, στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Opencall

Webpage

e-mail: pitchingdays@tanweer.info

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα