Follow us

Love is in the air με την υπογραφή της Tezenis

Η συλλογή Tezenis αποτελεί έναν cool Valentine ύμνο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Tezenis

Μία μοναδική, δροσερή και ξέγνοιαστη Valentine’s Day με την υπογραφή της Tezenis, η οποία, και φέτος, φέρνει μία νότα ρομαντισμού στη νέα της συλλογή που είναι αφιερωμένη στη γιορτή των ερωτευμένων.

Η χρωματική παλέτα φωτίζεται με τα συμβολικά χρώματα αυτής της ετήσιας γιορτής. Κόκκινες και λαμπερές ροζ αποχρώσεις για τα εσώρουχα, τις ρόμπες και τις πιτζάμες όπου οι καρδιές γίνονται το επαναλαμβανόμενο θέμα. Είτε κεντημένα είτε cut out, τα σύμβολα του έρωτα διανθίζουν σχέδια που ξεχωρίζουν για το σύγχρονο, trendy στυλ τους.

Η αναβίωση του 2000 ερμηνεύεται εκρηκτικά με κορσέδες σε σατέν εφέ και εσώρουχα διακοσμημένα με εφαρμογές αστραφτερών στρας. Οι διάφορες προτάσεις περιλαμβάνουν επίσης κρόσσια σε κόκκινα σετ εσωρούχων με σαγηνευτική και παιχνιδιάρικη διάθεση που αναδεικνύουν τέλεια τη σιλουέτα κάθε γυναίκας.

Με τις ποικίλες προτάσεις της που έχουν σχεδιαστεί για να μεταδώσουν όλες τις αποχρώσεις του ρομαντισμού, η συλλογή είναι ένας cool Valentine ύμνος για να φορεθεί ή να χαριστεί την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα