Follow us

Ψυχοκόρες | Πρεμιέρα σε... δόσεις για τη νέα υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

Τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στις "Ψυχοκόρες"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΑΝΤ1

Τα γυρίσματα για τη νέα σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, τις "Ψυχοκόρες", έχουν ξεκινήσει.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη "Real Life" η πρεμιέρα της νέας σειράς εποχής θα γίνει σε δύο φάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο αναμένεται να κάνει την πρώτη της πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1 plus ενώ από τον Σεπτέμβριο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Η σειράς αποτελείται συνολικά από 60 επεισόδια.

Οι πρωταγωνιστές

Η Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζει την επιστροφή της στη μυθοπλασία μέσα από τις "Ψυχοκόρες". Μαζί της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βρίσκεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο μετά το "Έτερος Εγώ".

Στη σειρά του ΑΝΤ1 πρόκειται να απολαύσουμε επίσης τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον Χρήστο Μαλάκη οι ποίοι θα υποδυθούν ένα ζευγάρι που ανοίγει το σπίτι του σε μία από τις "Ψυχοκόρες".

Η Γιούλικα Σκαφιδά πρόκειται να είναι η τηλεοπτική σύζυγος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και εκεί κλείνει οι κύκλος των "ψυχογονιών".

Το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου αναφέρει ότι στις "Ψυχοκόρες" πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε ρόλο έκπληξη. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πατέρα της Γιούλικας Σκαφιδά και θα κινεί τα νήματα της ιστορίας.

Κλείνοντας, ξεχωριστοί θα είναι οι ρόλοι του Μανώλη Μαυροματάκη και της Μάνιας Παπαδημητρίου καθώς εκείνοι θα παίξουν τους γονείς των τεσσάρων κοριτσιών που γίνονται "Ψυχοκόρες" σε ξένα σπίτια της αστικής Αθήνας του 1950.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα