Μόνο στο Yupiii! Έρωτας Φυγάς - Spoiler: Ο Μάρκος διαβάζει το γράμμα της Αλεξάνδρας και τινάζει τον γάμο του στον αέρα!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Έρωτας Φυγάς"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

H στιγμή που περιμένουν εδώ και καιρό όλοι οι φανατικοί φίλοι της δραματικής σειράς εποχής του OPEN πλησιάζει. Ο Μάρκος, επιτέλους, διαβάζει ένα απόσπασμα από το γράμμα που του είχε γράψει η Αλεξάνδρα, όταν εκείνος ήταν στη φυλακή και που του έλεγε όλη την αλήθεια: ότι παντρεύτηκε τον Ιάσονα επειδή η Μαργέτα την εκβίασε με τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ” ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

"Θα παρατήσω τον γάμο μου"

Ο Μάρκος, επιτέλους, λέει στην Αλεξάνδρα ότι τα ξέρει όλα, διάβασε το γράμμα της και συνειδητοποίησε τι θυσία έκανε για να τον σώσει. Της ζητά συγγνώμη που πίστεψε ότι τον είχε προδώσει και της δηλώνει πως για εκείνον δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα του! Ποτέ δεν είχε αλλάξει, όπως της ομολογεί, απλά ήθελε να προχωρήσει κι αυτός στη ζωή του, αφού πίστευε λανθασμένα -όπως αποδείχτηκε- ότι αυτό είχε κάνει κι εκείνη... "Εγώ θα παρατήσω το γάμο αυτό!", της δηλώνει αποφασιστικά! "Έλα να ζήσουμε μαζί! Για πάντα, όπως είχαμε ονειρευτεί! Έλα μαζί με τα παιδιά σου! Και αυτό που έχεις στην αγκαλιά σου και αυτό που περιμένεις! Του Ιάσονα… Δεν με ενδιαφέρει! Θα γίνουμε μια οικογένεια!", της λέει κι εκείνη λιώνει από τα λόγια του…

Μετά από τόσα βάσανα που πέρασε δίπλα στον Ιάσονα και με τη Μαργέτα, μετά από τόσο καιρό που υπέφερε στη σκέψη ότι ο Μάρκος την ξέχασε, τη μισεί, βλέπει πως ούτε η δική του αγάπη έχει σβήσει από την καρδιά του. Θέλει όσο τίποτα στον κόσμο να πάει στο δωμάτιο, να πάρει το μωρό και να τον ακολουθήσει.

Μέσα της, όμως, κυριαρχεί τελικά η φωνή της λογικής κι όχι της καρδιάς… "Και να χτίσουμε την ευτυχία μας στη δυστυχία της γυναίκας σου;", του απαντάει με δάκρυα στα μάτια, γιατί βλέπει πως έχει αγγίξει το όνειρο και, δυστυχώς, θα πρέπει να επιλέξει τον εφιάλτη… Γιατί αυτό είναι το σωστό… Το τίμιο απέναντι σε μια σπουδαία γυναίκα.

Γιατί, όσο κι αν αυτό την πληγώνει, η Αλεξάνδρα ξέρει πως η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια φωτεινή ψυχή… Ο Μάρκος βλέπει την Αλεξάνδρα έτοιμη να κάνει πίσω, όμως εκείνος επιμένει. Δεν μπορεί να ζήσει μια ζωή στο ψέμα. Δεν θέλει να προσποιείται, γιατί ούτε αυτό αξίζει στην Ευγενία… "Εγώ θα χωρίσω! Θα παραιτηθώ από αυτό το γάμο!", της δηλώνει αποφασιστικά και της πετάει το μπαλάκι: "Εσύ αποφάσισε αν θα παραιτηθείς από μένα!". Μέχρι όμως να φτάσουμε σε αυτή τη συγκινητική επανένωση των δύο ερωτευμένων, ας δούμε τα γεγονότα που μεσολαβούν…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!