Follow us

Τα καλύτερά μας χρόνια | Όλα όσα θα δούμε απόψε στο νέο διπλό επεισόδιο

Οι κυβερνήσεις πέφτουν απόψε στα "καλύτερά μας χρόνια"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Τα καλύτερά μας χρόνια

"Τα καλύτερά μας χρόνια" επιστρέφουν απόψε Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00 με ένα νέο διπλό επεισόδιο. Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα θα μας απασχολήσουν.

Επεισόδιo 7ο: "Διατάραξη κοινής ησυχίας"

Οι Αποστολόπουλοι, που έχουν εγκατασταθεί στο παλιό διαμέρισμα των Αντωνόπουλων, αποδεικνύονται πολύ φασαριόζοι ακόμα και για τη γειτονιά του Γκύζη… Ένας επεισοδιακός καβγάς τούς κάνει θέαμα σε όλη τη γειτονιά. Με ή χωρίς καβγάδες η γειτονιά δεν μπορεί να αντισταθεί στο να σχολιάσει την εκρηκτική Τζένι, τον πληθωρικό Γκρεγκ αλλά και τη μυστηριώδη κόρη τους, Κάθριν που περιτριγυρίζεται μόνιμα από την αύρα της εκκωφαντικής μουσικής που ακούγεται από τα μεγάλα ακουστικά του walkman της. Κι ενώ η επέτειος του Πολυτεχνείου πλησιάζει, μαζί με τα γενέθλια της Νόνης, ο Δημήτρης ψάχνει τρόπο να παρευρεθεί κι εκείνος στο πάρτι της μικρής.

Guests: Πηνελόπη Ακτύπη (Νόνη Παναγοπούλου), Μιχάλης Καλιότσος (Κοσμάς), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Γιολάντα Μπαλαούρα (Κυρία Ρούλα), Δημήτρης Μπάρλας (Νικόλας Αντωνόπουλος), Δέσποινα Νικητίδου (Κυρία Βαΐτσα), Βαγγέλης Παπαδάκης (Παπα-Μάρκος), Θανάσης Ραφτόπουλος (Αστυνόμος Αργύρης), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Γιώργος Χατζηθεοδώρου (Σερβιτόρος Κώστας)

Επεισόδιo 8ο: "Οι κυβερνήσεις πέφτουνε…"

Μια δυνατή φιλία δείχνει να ξεκινάει ανάμεσα στον Στέλιο και στον Γκρεγκ, προκαλώντας… σκηνές ζηλοτυπίας! Ούτε η Μαίρη, όμως, βλέπει με καλό μάτι τους Ελληνοαυστραλούς, ειδικά την Τζένι, που σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, γεννώντας σχόλια και κουτσομπολιά. Στο μεταξύ, ο Στέλιος περνάει την ημέρα της γιορτής του αγχωμένος για τη συνάντησή του με τον υπουργό, ο οποίος ζήτησε να τον δει αυτοπροσώπως, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει την ατίθαση Κάθριν, που όπως φαίνεται δεν θέλει πολλά-πολλά.

Guests: Πηνελόπη Ακτύπη (Νόνη Παναγοπούλου), Θανάσης Αλευράς (Λεωνίδας Μέρμυγκας), Κώστας Βελέντζας (κ. Τιλκερίδης), Θεόδωρος Ιγνατιάδης (κυρ Στέλιος-κλητήρας), Μιχάλης Καλιότσος (Κοσμάς), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Γιολάντα Μπαλαούρα (Κυρία Ρούλα), Θανάσης Ραφτόπουλος (Αστυνόμος Αργύρης), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Δημήτρης Φραγκιόγλου (Μπάμπης Γραμματικός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα