Follow us

Εσύ κατάλαβες τι πέτυχε ο Λιάγκας;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για την επιτυχία του "Πρωινού" με τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας

Κανονικά θα έπρεπε το "Πρωινό" φέτος να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Θεωρητικά πάντα χωρίς τη Φαίη Σκορδά, τη γυναίκα που ήταν η ψυχή της εκπομπής, η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα περίμενε κανείς να φαίνεται αποδεκατισμένη. Τελικά δεν συνέβη τίποτα τέτοιο και εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται το ουδείς αναντικατάστατος.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, δεν έπεσε στην παγίδα της αντικατάστασης. Εντάξει πήραν στην αρχή τη Δούκισσα, που απεδείχθη ότι η εκπομπή δεν της ταίριαζε, μετά ήρθε η Κορινθίου να συμπληρώσει τα κενά. Στην ουσία όμως ο Λιάγκας έμεινε μόνος του, κεντρικός παρουσιαστής, έχοντας στο πλευρό του τους άγρυπνους φρουρούς του, Πετρογιαννη, Τεργιακη και Καλύβα. Εκ των πραγμάτων και τον Τάκη Σφυρή. Και έφτιαξε από την αρχή μια εκπομπή που ταίριαζε στα δικά του δεδομένα.

Κακά τα ψέματα, εγώ φοβόμουν πως το "Πρωινό" θα χαλάσει. Τελικά δεν χάλασε, μετασχηματίστηκε. Έκανε υπερβολές, είχε κάτι κορώνες, έγιναν και λάθη, αλλά στο τέλος βγήκε μια εκπομπή ολοκληρωμένη, ασταμάτητα ενημερωτική, αρκούντως σχολιαστική. Μπορεί να βάρυνε, μπορεί να μην είναι χαριτωμένη, αλλά σίγουρα είναι ολοκληρωμένη και έντιμη απέναντι στον θεατή που έχει πείσει.

Από πλευρά τηλεθέασης σχεδόν καθημερινά είναι πρώτη στο σύνολο των θεατών, πολύ συχνά είναι και πρώτη στο δυναμικό κοινό. Με μοναδικό αντίπαλο για την πρωτιά την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία ας πούμε πως ανταλλάσσει από μέρα σε μέρα την κορυφή των μετρήσεων.

Στην ουσία βέβαια ο ΑΝΤ1 απέκτησε μια εκπομπή πολυεργαλείο. Και εδώ είναι το μεγάλο επίτευγμα. Αν έχεις σοβαρή θεματολογία, μπορείς να την εντάξεις στο "Πρωινό". Αν έχεις lifestyle, φυσικά και το "Πρωινό" είναι εκεί. Αν θες ζώνη υψηλής τηλεθέασης καθημερινά, επειδή έχεις ένα μήνυμα να περάσεις στον θεατή -μια πρεμιέρα λόγου χάρη- πάλι εκεί είναι το "Πρωινό". Και φυσικά αν έχεις έναν καλεσμένο που θες να εμφανιστεί στην πρωινή ζώνη, ο Γιώργος Λιάγκας είναι μετρ της τηλεοπτικής συζήτησης.

Ο ΑΝΤ1 απέκτησε μια εκπομπή που πια δεν αποσύρεται στα δύσκολα, έχει το "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα να μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε τηλεοπτική πρόκληση χωρίς ίχνος φόβου διαχείρισης. Αυτό κατάφερε ο Λιάγκας, ίσως την πιο ώριμη επιτυχία της πορείας του.

Εσύ κατάλαβες τι πέτυχε ο Λιάγκας;

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/constantinosantonatos
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα