Follow us

Μόνο στο Yupiii! Μαύρο Ρόδo Spoiler: Η Ελισάβετ πετάει τα ράσα! Ταμπακάκης & Παπαθεοδώρου ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί

Η Ελισάβετ εγκαταλείπει το μοναστήρι

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Φωτεινή Παπαθεοδώρου Μιχαήλ Ταμπακάκης

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Μαύρο Ρόδο", η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί για το νέο τεύχος του "Τηλεθεατή". Οι δημοφιλείς ηθοποιοί μίλησα ανοιχτά για τους ρόλους της "Ελισάβετ" και του 'Πέτρου".

Το ρεπορτάζ του περιοδικού αποκαλύπτει ότι η δόκιμη μοναχή θα πετάξει τα ράσα της και το πώς θα φτάσει σε αυτήν την καθοριστική για την πλοκή της ιστορίας απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ O "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ" ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο, όπου πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο. Θα τραβήξει μια φωτογραφία τους, που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Η Αλεξία βρίσκει ένα φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη. Προβληματίζεται όμως για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική.

ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Η ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του ότι είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ. Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας το μητροπολίτη να της προτείνει να φύγει από τη μονή, με αντάλλαγμα την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι. Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική και ο Λευτέρης είναι ενθουσιασμένος. Η ηγουμένη ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από το μητροπολίτη, συνεχίζει τις δολοπλοκίες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα