Follow us

Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο | Ο παρουσιαστής υποδέχεται την Άννα Φόνσου

Η συναρπαστική ζωή της Άννας Φόνσου ξεδιπλώνεται στο νέο επεισόδιο της εκπομπής

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 20:00, στην ΕΡΤ1 η εκπομπή "Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο" επιστρέφει με την περιπετειώδη και συναρπαστική ζωή της Άννας Φόνσου.

Η εκπομπή αναδεικνύει τα δύσκολα παιδικά χρόνια της δημοφιλούς ηθοποιού στην Τήνο και στην Καισαριανή, μέσα από τη δική της εξιστόρηση για το πώς στερήθηκε τον πατέρα της όταν ήταν μικρή, καθώς εκείνος βρέθηκε στην εξορία της Μακρονήσου και του Άη Στράτη.

Παράλληλα, η Άννα Φόνσου εξηγεί στα "Πρόσωπα" ότι βρέθηκε στον χώρο του θεάματος τυχαία. Έγινε κομπάρσος στο θέατρο, για να πληρώνει τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου της, επειδή την είχαν αποβάλει από τα δημόσια σχολεία της Αττικής, καθώς είχε συμμετάσχει σε μια επεισοδιακή διαδήλωση για την Κύπρο.

Η σπουδαία ηθοποιός θυμάται την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Ντίνο Ηλιόπουλο και την σχέση που είχε μαζί τους ενώ στην συνέχεια αναφέρεται στις ταινίες που έκανε.

Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο | Ο παρουσιαστής υποδέχεται την Άννα Φόνσου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Unique | Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας στην Τεχνόπολη

139 φωτογράφοι μελετούν μέσα από τον φακό τους τις έννοιες της Φωτογραφίας δρόμου, της Σκηνοθετημένης φωτογραφίας, του Αστικού τοπίου, του Urban.

10 Μαϊ 2024 18:51