Ο Παράδεισος των κυριών - spoiler | Στο φως οι απάτες του Αποστόλη!

Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές της σειράς "Ο παράδεισος των κυριών"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

H Γωγώ Μπρέμπου, η καλοαναθρεμμένη Όλγα, και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο λαϊκός κι απρόβλεπτος Αποστόλης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής".

Το αταίριαστο ζευγάρι της σειράς "Ο Παράδεισος των κυριών" μίλησαν για την ανατρεπτική συνέχεια της ιστορίας τους.

Γωγώ Μπρέμπου: "Οι απάτες του Αποστόλη θα αποκαλυφθούν"

Έφτασε η στιγμή που οι κρυμμένες επιθυμίες της Όλγας εκφράζονται;

Είμαστε στο σημείο αφήγησης της ιστορίας όπου η ηρωίδα μου πρέπει να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα συνεχίσει στη ζωή της. Η κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της -κυρίως προς το παιδί τους, τον Πάρη- την κάνει να διχάζεται, αλλά στο τέλος να αποφασίζει το καλύτερο για το παιδί της. Είναι από τις γυναίκες που χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο από τους περισσότερους ανθρώπους, προκειμένου να ακούσει τις δικές της επιθυμίες και να τις ικανοποιήσει.

Πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι ο αδικοχαμένος Αριστείδης είναι γιος του Αποστόλη;

Δεν το ξέρει ακόμα. Όταν το μάθει, δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα με την ύπαρξη ενός παιδιού. Ακόμα και αν αυτό ήταν αποτέλεσμα "απάτης” από την πλευρά του Αποστόλη. Τα παιδιά είναι παιδιά. Δεν σε πληγώνει η ύπαρξη ενός παιδιού -αλίμονο!-, αλλά το ψέμα του συντρόφου σου.

Γνωρίζουμε τη μητέρα;

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχει εμφανιστεί στη σειρά. Δεν μπορώ να κάνω σπόιλερ. Πάντως, με την Όλγα δεν έχουν καμία επαφή. Ούτε είχαν ποτέ.

Η Όλγα γνωρίζει την Ντέπυ;

Μόνο ως δημόσιο πρόσωπο.

Ο Παράδεισος περνά δόλια στα χέρια της Όλγας και του Αποστόλη;

Ο "Παράδεισος των Κυριών” ως κτίριο ανήκει στην Όλγα. Ο Αποστόλης όμως, με δόλιο τρόπο, έχει καταφέρει να πάρει από την Όλγα την πλήρη εξουσιοδότηση για την εκμετάλλευση του κτιρίου. Επίσης, με απάτη, που θα αποκαλυφθεί φαντάζομαι, έχει μεταβιβάσει το κτίριο στον Αριστείδη, πράγμα που του επέτρεψε να ξεκινήσει μαζί με τον Ντίνο το πολυκατάστημα. Υπάρχουν πολλά που θα αποκαλυφθούν στην πλοκή της σειράς. Και η δικαίωση μπορεί να αργήσει, αλλά θα γίνει σταδιακά με απροσδόκητο τρόπο.

Ο Ντίνος διώχνεται από το κατάστημα;

Έτσι φαίνεται στην αρχή, αλλά την επιχείρηση θα διευθύνει ο πρώην αντίζηλός του, ο Πάρης. Η σύγκρουση των δύο θα αποκαλύψει πολλά μυστικά και η Όλγα δεν θα μείνει αμέτοχη.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν;

Όλο το προσωπικό. Δεν θα μπορούσαν ποτέ η Όλγα και ο Πάρης να κάνουν ανθρώπους να χάσουν τη δουλειά τους.

Το Μπουραντέικο με τις νέες εξελίξεις θα πανικοβληθεί;

Οι Μπουραντάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά δικά τους οικογενειακά ζητήματα για να ασχοληθούν με την αλλαγή ιδιοκτησίας της επιχείρησης του "Παραδείσου”. Το ψέμα μέσα στο οποίο ζουν τόσα χρόνια θα τους χτυπήσει την πόρτα δυνατά και αμετάκλητα.

Bαγγέλης Αλεξανδρής: "Μόνο ο Αποστόλης τα λέει έξω από τα δόντια"

Γάμος-παρωδία;

Κανονικά. Εν τω μεταξύ, με σταματούν κάποιες φορές στο δρόμο και μου λένε: "Γιατί φέρεσαι και μιλάς έτσι στο παιδί σου”. Και απαντώ: "Έχετε καταλάβει τι έχει κάνει το παιδί μου;”. Είναι η εγκυμοσύνη στη μέση κι έγινε ο γάμος. Εκείνες τις εποχές ήταν περίεργα τα πράγματα.

Με την οικονομική επιφάνεια που υπάρχει θα μπορούσε να γεννήσει στο εξωτερικό χωρίς γάμο, αλλά η Αμαλία δεν έχει τις μπουραντέικες πλάτες...

Αυτό είναι το θέμα. Η Αμαλία θα έρθει και στο σπίτι μας και δεν θα το αναφέρει στους δικούς της. Το κρατά κρυφό.

Ο Αποστόλης πώς διαχειρίζεται αυτή την ιστορία;

Γενικότερα, είναι ένας ακραίος τύπος στη συμπεριφορά του. Αυτό οφείλεται στις λαϊκές καταβολές του. Θέλει τον ερχομό του εγγονιού να τον ζήσει οικογενειακά. Χαίρεται που θα γίνει παππούς.

Θα σταθεί στο πλευρό της Αμαλίας;

Ο Αποστόλης θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους τριγύρω του, αρκεί να συμπλέουν οι απόψεις τους στη διαχείριση των γεγονότων. Γενικότερα, έχει θέμα με την ελίτ.

Έχει αγαπήσει στη ζωή του;

Έλα μου, ντε! Πραγματικά, από αυτά που έχω διαβάσει νομίζω πως δεν έχει αγαπήσει κανένα στη ζωή του. Ούτε μύγα. Αν βλέπουμε ένα μικρό ρήγμα με το νόθο γιο του, νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα εγωισμού, παρά αγάπης. Γιατί αν πραγματικά τον αγαπούσε, θα ήταν από κοντά του. Παρότι του θύμιζε περισσότερο τον εαυτό του, δεν ήταν κοντά.

Ο "Παράδεισος" περνά στα χέρια του Αποστόλη και της Όλγας;

Επιτέλους! Ο τοκογλύφος είναι ο Αποστόλης. Αυτό είναι ολόκληρο σχέδιο. Όταν ο Ντίνος μαζεύει τα λεφτά για να ξεχρεώσει τον τοκογλύφο, ο Αποστόλης στήνει μια ληστεία και του τα παίρνει. Μη μπορώντας ο Ντίνος να ξεχρεώσει, ο Αποστόλης του παίρνει το κτίριο, μαζί και την επιχείρηση. Δηλαδή, δύο σε ένα. Μπίνγκο ο Αποστόλης, πετώντας έξω τον Ντίνο από τον "Παράδεισο”.

Θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και στο προσωπικό;

Ο Αποστόλης δεν έχει καμία σχέση με τα ρούχα και θέλει να αλλάξει το είδος. Μέσω του Πάρη θα μπει στη μέση η Όλγα, αλλά πίσω και από τους δύο βρίσκεται η Αμαλία. Για να σώσει την επιχείρηση του αγαπημένου της, εκμεταλλεύεται το δικό μου το... χαϊβάνι. Ερχόμαστε σε ρήξη με το γιο μου και τη γυναίκα μου, γιατί η Αμαλία προσπαθεί να προστατεύσει μια κατάσταση που συγκρούεται με τα συμφέροντα των Βασιλείου, με πρόφαση να μη χάσουν οι άνθρωποι τη δουλειά τους.

Ο Αποστόλης θα βάλει κι άλλη τρικλοποδιά στη Βικτώρια και τον Χρηστίδη;

Δεν ξέρω, καθώς είναι περίεργες οι εξελίξεις. Εδώ με πουλάει ο ντετέκτιβ Ζήσης. Τι να λέμε τώρα;.

Η Αμαλία, η θετή κόρη του Μπουραντά, ορθώνει το ανάστημά της στον πεθερό της Αποστόλη;

Καταρχήν θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ, που οι σεναριογράφοι έχουν βάλει το φλέγον θέμα των παράνομων υιοθεσιών της εποχής. Είναι ένα κοινωνικό μήνυμα, τουλάχιστον προς σκέψη. Υπάρχουν ένοχα μυστικά, τα οποία αποκαλύπτονται σιγά σιγά και ο κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του. Γίνεται μια μάχη κάτω από το τραπέζι, με το βαμβάκι. Μόνο ο Αποστόλης είναι ευθύβολος και, όταν βγαίνουν στη φόρα, τους τα λέει έξω από τα δόντια.