Follow us

Αυτά τα πρόσωπα εισβάλουν στα "Καλύτερά μας χρόνια"

Τα "καλύτερά μας χρόνια" επιστρέφουν στην ΕΡΤ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Τα καλύτερά μας χρόνια

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια" για να κάνουν την ιστορία της σειράς της ΕΡΤ πιο συναρπαστική.

Ιδιαίτεροι χαρακτήρες έρχονται να συμπληρώσουν την παρέα του Γκύζη, δίνοντας το δικό τους στίγμα στην ιστορία μας, στα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς "Τα καλύτερά μας χρόνια", που θα δούμε από τις 17 Ιανουαρίου.

Η οικογένεια των Ελληνοαυστραλών, που αγόρασε το σπίτι των Αντωνόπουλων, φτάνει στη γειτονιά και τραβάει αυτομάτως όλα τα βλέμματα πάνω της. Είναι οι Αποστολόπουλοι (aka The Tolops). Οι διαφορετικές συνήθειές τους, η γλώσσα τους και η χρωματιστή καλοκαιρινή τους αμφίεση, κεντρίζουν το ενδιαφέρον της γειτονιάς.

Ο Greg (Λαέρτης Μαλκότσης) είναι ένας πληθωρικός τύπος, γλεντζές και έξω καρδιά, πολύ πετυχημένος στο real estate. Έχει πέσει και ξανασηκωθεί πολλές φορές. Αγαπά πολύ την Ελλάδα και ήταν αυτός που επέμεινε να μετακομίσει ολόκληρη η οικογένεια πίσω, στην πατρίδα. Μια μέρα ελπίζει να γυρίσει και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Κύθηρα. Για το παρελθόν του και τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει, αποφεύγει να μιλήσει…

Αυτά τα πρόσωπα εισβάλουν στα "Καλύτερά μας χρόνια"

H εκρηκτική Jenny (Ευτυχία Μελή) είναι η γυναίκα που μαγνητίζει τους πάντες, θα μπορούσε να τη λένε και Τζέιν Φόντα. Λάτρης της γυμναστικής, της υγιεινής διατροφής και του καθαρού αέρα, φαίνεται να μην μπορεί να προσαρμοστεί στα αθηναϊκά δεδομένα. Η καλή φυσική της κατάσταση, που αναδεικνύεται από τα κολάν που φοράει, κάνει όλες τις γυναίκες της γειτονιάς να αναρωτιούνται αν είναι… αληθινή. Μάλλον είναι βιονική γυναίκα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ευτυχία Μελή

Η κόρη του ζευγαριού, Catherine (Μέγκυ Σούλι), είναι μια μυστηριώδης, πολύ "κλειστή" έφηβη που χάνεται μονίμως στον κόσμο της, κάνοντας skate και ακούγοντας εκκωφαντική μουσική από τα ακουστικά του walkman της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Λιγομίλητη, ψυχρή και απρόσιτη θα κάνει τον Άγγελο να προσπαθήσει να την πλησιάσει για να μάθει τι κρύβεται πίσω.

Μέγκυ Σούλι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα