Follow us

Αλλάζουν όλα για το "Celebrity Game Night" - Διπλό και απόγευμα κάθε Σαββατοκύριακο στη θέση του "The Chase"

Ξανά πενθήμερη η Μαρία Μπεκατώρου! Τη θέση της παίρνει η Σμαράγδα Καρύδη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Το "Celebrity Game Night" με τη Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει το 2023 με νέα επεισόδια, νέους καλεσμένους και παιχνίδια.

Πλέον η εκπομπή αποχωρίζεται τη βραδινή ζώνη για πρώτη φορά και τοποθετείται κάθε απόγευμα Σαββάτου και Κυριακής, στις 18:30, εκεί που τις τελευταίες εβδομάδες έπαιζαν τα έξτρα επεισόδια του "The Chase" με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 18:30, η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο πλατό δύο ανατρεπτικές ομάδες. Ο Αντώνης Δημητριάδης, η Έλλη Κοκκίνου και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αντιμετωπίζουν τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τον Χρήστο Λούλη και την Ελένη Βουλγαράκη με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους. Οι παίκτες αναμετρώνται στα παιχνίδια "Πάρ’ το πάνω σου", "Show me the music", "Το τυχερό κουτί", "Μίλα στην κορνίζα" και "Πιάσε το μικρόφωνο".

Στα highlight της βραδιάς η Έλλη Κοκκίνου τραγουδάει το "Κάποια μέρα" και δίνει το πιο feelgood ρυθμό στο παιχνίδι. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη νίκη;

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 18:30, η αγαπημένη παρέα τού "Πάμε Δανάη!" έρχεται στο "Celebrity Game Night" με πολλή όρεξη για παιχνίδι και ατελείωτο χιούμορ. Στην πρώτη ομάδα η Δανάη Μπάρκα, ο Αλέξης Μίχας και ο Τίμος Ζαχαράτος και στη δεύτερη ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν διασκεδάζουν στα παιχνίδια "Πάρ’ το πάνω σου", "Popped quiz", "Μίλα στην κορνίζα", "Πιάσε το μικρόφωνο" και "Πού πας;".

Η Δανάη Μπάρκα θυμίζει σε όλους πόσο καλή φωνή διαθέτει μαζί με τους Playmobeat, την μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, ερμηνεύει μία επιτυχία της Άννας Βίσση.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα