Follow us

Σασμός - spoiler | Η Αργυρώ διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος που της έσωσε τη ζωή!

Η Αργυρώ και ο Αστέρης παραδίδονται στον έρωτά τους χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Συγκλονιστική τροπή πρόκειται να πάρουν τα γεγονότα στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός".

Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος που της έσωσε τη ζωή και οι δυο τους παραδίδονται σε μια νύχτα ανεξέλεγκτου πάθους, μη γνωρίζοντας πως ο Σταύρος τούς έχει παγιδεύσει.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε το "Τηλέραμα"

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική, δίχως καν να το γνωρίζει, με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Πηγαίνει στην Αργυρώ και της λέει ότι ζει χάρη στον Αστέρη. Αμέσως μόλις έμαθε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και, όταν τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι συμβατός δότης, δεν δίστασε λεπτό... Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να τη σώσει! Να κρατηθεί στη ζωή, για να μεγαλώσει το παιδί της... Εμβρόντητη εκείνη, συνειδητοποιεί το μέγεθος της αγάπης που της έχει ο Αστέρης και αυτό τη συγκινεί πολύ. Έπειτα όμως ξεσπά το χάος!

Η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά της λέει όλη την αλήθεια και της αποκαλύπτει ότι το μυστικό του Αστέρη το γνώριζαν ήδη ο Αντώνης και η γιαγιά της. Η Αργυρώ αισθάνεται σαν χαμένη, σαν να την έχουν κοροϊδέψει οι δικοί της άνθρωποι... Παράλληλα, ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη, που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αργότερα η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της. Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως η αγαπημένη του έμαθε για τη θυσία του και της λέει τα πάντα. Η Αργυρώ διαλύεται μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για τη μεταμόσχευση. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο φονιάς του αδελφού της είναι ο ίδιος άντρας που της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Οι δυο τους έρχονται κοντά. Αγκαλιάζονται, μοιράζονται ένα φιλί και πριν καλά καλά το καταλάβουν παραδίδονται στο πάθος τους, που παρέμενε εγκλωβισμένο τόσο καιρό μέσα τους. Κάνουν έρωτα σαν να μη συνέβησαν όλα αυτά που τους χώρισαν για πάντα... Το επόμενο πρωί, όταν καταλαβαίνουν πως ξεπέρασαν τα όρια, αποφασίζουν να τραβήξουν ο καθένας τον δρόμο του και να μην το συζητήσουν ποτέ ξανά αυτό...

Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι στο χωριό μαθαίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί, με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο, αφού νιώθει πως ο Σταύρος θα κάνει στην Αργυρώ τον βίο αβίωτο... Κάτι που όντως συμβαίνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα