Follow us

Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο | Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο - Β΄ Μέρος

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στη ζωή και στο έργο του Θάνου Μικρούτσικου

Η εκπομπή "Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο" επιστρέφει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στην ΕΡΤ1 με το 2ο μέρος του αφιερώματος στον Θάνο Μικρούτσικο.

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος θα γνωρίσουμε τον Θάνο Μικρούτσικο μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που τον έζησαν.

Η έρευνα εστιάζει στις μεγάλες επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη, στη θητεία του στο υπουργείο Πολιτισμού, στις άγνωστες πτυχές της οικογενειακής του ζωής, αλλά και στο απρόσμενο τέλος του.

Η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του μιλάνε, για πρώτη φορά όλοι μαζί, φωτίζοντας την πτυχή του στοργικού οικογενειάρχη που επικοινωνούσε με παραμύθια, παιχνίδια, μουσική και επιστολές!

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες μας ξεναγούν σε άγνωστα μονοπάτια της ζωής ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του.

Στην εκπομπή μιλούν:

Η σύζυγός του Μαρία Παπαγιάννη, οι κόρες του Σεσίλ, Κωνσταντίνα, Αλεξάνδρα, ο γιος του Στέργιος και ο αδελφός του Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακόμα, ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Οδυσσέας Ιωάννου, ο ερμηνευτής και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Θωμαΐδης, ο μουσικός Θύμιος Παπαδόπουλος, ο ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, η τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου, ο καθηγητής ΕΜΠ Γιάννης Μηλιός και ο διοργανωτής συναυλιών Μάνος Τρανταλίδης.

Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο | Αφιέρωμα στον Θάνο  Μικρούτσικο -  Β΄ Μέρος

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα