Follow us

Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο | Έρχεται την Παραμονή των Χριστουγέννων με ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

Όσα θα δούμε το Σάββατο

Η εκπομπή "Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο", την Παραμονή των Χριστουγέννων, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 20:00 επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο.

Η εκπομπή θα καταγράψει τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του. Μάλιστα, σε αυτό το πρώτο μέρος του αφιερώματος της εκπομπής, θα γνωρίσουμε τον Θάνο Μικρούτσικο μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που τον έζησαν. Η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του μιλάνε, για πρώτη φορά όλοι μαζί για εκείνον.

Στην εκπομπή λοιπόν θα μιλήσουν η σύζυγός του Μαρία Παπαγιάννη, οι κόρες του Σεσίλ, Κωνσταντίνα, Αλεξάνδρα, ο ανιψιός του Στέργιος και ο αδελφός του Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr