Follow us

"Μαύρο Ρόδο" - Spoiler: Πέτρος & Ελισάβετ πνίγονται από τύψεις! Όλες οι πληροφορίες για το β μισό της σεζόν

Όλα όσα έρχονται στο "Μαύρο Ρόδο" το 20223

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Μαύρο Ρόδο Rnew

Αλλάζουν όλα από τη νέα χρονιά στο "Μαύρο Ρόδο". Ο φόνος της Αγγελικής πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολλούς ήρωες της σειράς. Πέτρος και Ελισάβετ νιώθουν τύψεις για τον άδικο χαμό της, ο καθένας για το δικό του λόγο. Αυτό το τραγικό γεγονός, όμως, τους ενώνει.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο "Τηλεθεατής"

Η οικογένεια Καστρινού ντύνεται στα μαύρα... Η δολοφονία της Αγγελικής, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τους "παγώνει" όλους. Ο Θέμης είναι πια σκιά του εαυτού του. Παρά τα προβλήματα και τις εντάσεις που είχαν στο γάμο τους, η Αγγελική ήταν για εκείνον η γυναίκα της ζωής του. Τη στιγμή που την παίρνει στην αγκαλιά του παγωμένη και μέσα στα αίματα, λυγίζει. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του για να σταθεί δίπλα στα παιδιά του που τον έχουν ανάγκη. Πέρα από τον πόνο, όμως, στην καρδιά του έχει ριζώσει και η δίψα για εκδίκηση. Θέλει τον Βίκο νεκρό "δώ και τώρα!" και δεν εμπιστεύεται πια τους δικούς του, ούτε καν τον Παράσχο τον οποίο δεν θεωρεί αποτελεσματικό και ούτε καν έμπιστο.

ΤΥΨΕΙΣ

Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος από την απώλεια της μητέρας του, καθώς τα τελευταία λόγια που της είχε πει ήταν βαριά. Δεν μπορεί να τα βγάλει από το μυαλό του. Τα θυμάται και ο πόνος του γίνεται δυσβάστακτος. Στις δύσκολες στιγμές που περνά, η Ελισάβετ είναι δίπλα του. Η νοσηλεία της θείας της τους αφήνει πολύ χρόνο να είναι μαζί. Άλλωστε, και η ίδια η Αυξεντία μπορεί να θεωρεί το νεαρό "απειλή" για την ανιψιά της, όμως τον εκτιμά, καθώς στο νοσοκομείο έχει την ευκαιρία να δει την τρυφερή του πλευρά. Και η ίδια η Ελισάβετ, όμως, νιώθει τύψεις από το θάνατο της Αγγελικής και είναι ο Πέτρος αυτός που μέσα στον πόνο του προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Η μοίρα σφραγίζει τη σχέση τους ειδικά τη στιγμή της δολοφονίας. Η Ελισάβετ νιώθει πως τα αισθήματά της για τον Πέτρο την οδήγησαν "στο κακό" και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Πέτρος όμως προσπαθεί να της εξηγήσει πως η ίδια δεν φταίει σε τίποτα. Πως ό,τι έκανε δεν το έκανε από κακία, αλλά από αγάπη. Γιατί όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί η ίδια, εκείνος το έχει πια καταλάβει: πως η Ελισάβετ τον αγαπάει επίσης! Μόνο αυτό αποδεικνύει η στάση της τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του...

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ

Πέτρος και Ελισάβετ προσπαθούν να είναι διακριτικοί, αλλά η σχέση τους έχει αρχίσει να διαρρέει. Όλες πια οι μοναχές γνωρίζουν για την αδυναμία της στο νεαρό αρχιτέκτονα και η εκ νέου αναβολή της κουράς της δεν τις εκπλήσσει... Η Ελισάβετ προσφέρει παρηγοριά στον πληγωμένο Πέτρο κι εκείνος της μαθαίνει πως το να απολαμβάνει τη ζωή δεν είναι αμαρτία. Όμως μην περιμένετε να ολοκληρώσουν άμεσα τον έρωτά τους... Αυτό θα γίνει πολύ αργότερα. Προς το παρόν, απολαμβάνουν την αγάπη τους. Για την Ελισάβετ, άλλωστε, το να αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα ή να φορά κάτι πέρα από το μαύρο είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Σιγά σιγά, θα τη δούμε να μεταμορφώνεται.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ - ΠΟΛΥΞΕΝΗ: ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ

"Μαύρο Ρόδο" - Spoiler: Πέτρος & Ελισάβετ πνίγονται από τύψεις! Όλες οι πληροφορίες για το β μισό της σεζόν

Τα ολοένα και πιο συχνά περίεργα τηλεφωνήματα της Πολυξένης και οι αδικαιολόγητες "εξαφανίσεις" της από το σπίτι προβληματίζουν τον Λευτέρη, που, ούτως ή άλλως, δεν έχει δεχτεί τις εξηγήσεις της σχετικά με το παρελθόν της με τον Θέμη Καστρινό. Παράλληλα, ο Σαράντος, επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής, καταθέτει μήνυση και η αστυνομία κάνει εξονυχιστικές έρευνες στο μοναστήρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα