Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00 το "Σπίτι με το MEGA" γιορτάζει με την παραμονή των Χριστουγέννων παρέα με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο.
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες και μια παρέα από γνώριμα πρόσωπα σε ένα εορταστικό show με κέφι, μουσική, τραγούδι και πολύ χορό.
Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος συναντιούνται επί σκηνής και χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές και ντουέτα-έκπληξη.
Στο ξεκίνημα της βραδιάς οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου θα μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με κάλαντα και τραγούδια.
Τη δική του νότα στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα δώσει ο λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, με τις μαντινάδες του, ενώ παραδοσιακά συγκροτήματα που θα ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό με χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο.
Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι πλημμυρίζουν το εορταστικό πλατό και στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους.
Δες φωτογραφίες