Follow us

After Dark | Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Μαρία Σολωμού και τη Μαρία Αντωνά

Όσα θα δούμε την Κυριακή στο "Αfter Dark"

ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ - ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Το "After Dark" με τον Θέμη Γεωργαντά, επιστρέφει αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 23:45 στο Open με καλεσμένες τη Μαρία Σολωμού και τη Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Σολωμού μιλάει για την παιδική της ηλικία, για το αν πήρε τον εκρηκτικό της χαρακτήρα από τους γονείς της, για τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου και τον γιο τους, για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση, αποκαλύπτει πώς θα επιστρέψει, ενώ περιγράφει και τη… "φιλία" της με τον Mente Fuerte.

Στην συνέχεια, ο Θέμης Γεωγραντάς υποδέχεται την Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος μιλάει για την πορεία της στο χώρο των media, την πρώτη της γνωριμία με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη αλλά και για τη συμμετοχή του στο "Survivor". Ήθελε να βγει ραντεβού μαζί του όταν γνωρίστηκαν και πώς ένιωθε όταν έπρεπε να σχολιάζει στο πάνελ της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" τις εξελίξεις μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης και όσα αφορούσαν στο πρόσωπο του αγαπημένου της; Στην παρέα προστίθεται και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος είναι φίλος και συνεργάτης της και μαζί θυμούνται την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν.

After Dark | Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Μαρία Σολωμού  και τη Μαρία Αντωνά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα