Τα loafers που κάθε κομψή γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της φέτος τον χειμώνα

Η νέα συλλογή της Högl θα ενθουσιάσει κάθε shoe lover.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Βασικός γνώμονας για τη δημιουργία των looks που φοράει μία γυναίκα στην καθημερινότητά της είναι εκείνος της άνεσης. Καθεμία από εμάς επιθυμεί να περνά την ημέρα της, φορώντας ένα σύνολο που την κάνει να νιώθει κομψή και δυναμική. Ένα από τα fashion items που μας βοηθούν να πετύχουμε τον εν λόγω στόχο είναι τα παπούτσια που συνδυάζουν άνεση και φινέτσα. Κάθε σύγχρονη γυναίκα άλλωστε περνά πολλές ώρες εκτός σπιτιού, συνεπώς χρειάζεται παπούτσια που αναβαθμίζουν την εμφάνισή της και την κάνουν να νιώθει άνετα. Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχει ένα στιλ παπουτσιών που συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Ο λόγος για τα loafers.

Ρίχνοντας μία ματιά στη λίστα με τα shoe trends για τον χειμώνα του 2023, τα loafers βρίσκονται για ακόμα μία φορά σε μία από τις πρώτες θέσεις. Αυτό το τόσο πρακτικό στιλ παπουτσιών που επανασυστήνει σε όλες τις γυναίκες την πιο σύγχρονη εκδοχή του ανδρόγυνου στιλ έχει καταφέρει να ενθουσιάσει κάθε fashion lover και όχι άδικα. Ακριβώς αυτή την ανάγκη των γυναικών ικανοποιεί και η νέα συλλογή της Högl για τον χειμώνα του 2023, προσφέροντας σε καθεμία από εμάς μεγάλη ποικιλία από loafers, ώστε να επιλέξουμε τα σχέδια που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και το lifestyle μας.

Στη νέα συλλογή της Högl λοιπόν, θα βρεις loafers με chunky σόλες και τετράγωνο τακούνι, για εσένα που αγαπάς την κομψότητα αλλά θέλεις να νιώθεις άνετα στη διάρκεια της ημέρας, loafers με τακούνι, τα οποία είναι η ιδανική επιλογή για τις περιπτώσεις που η ημέρα σου ξεκινά το πρωί στο γραφείο και καταλήγει σε after office έξοδο με τις φίλες σου, αλλά και flat loafers που μπορείς να φορέσεις σε κάθε πιθανή περίσταση. Φυσικά, η Högl έχει φροντίσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής fashionistas, δημιουργώντας ένα κομψό ζευγάρι loafers σε μία πολύ ιδιαίτερη του πράσινου, που σου επιτρέπει να πειραματιστείς με διάφορους συνδυασμούς στο χειμερινό στιλ σου.

Μαύρα loafers Högl

Θα το βρεις εδώ.

Loafers με τακούνι Högl

Θα το βρεις εδώ.

Όσον αφορά στο styling, τα loafers που θα βρεις στη νέα συλλογή της Högl είναι ιδανικά για να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητά σου. Γιατί; Επειδή ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, όποια κι αν είναι η περίσταση. Για παράδειγμα, τα loafers ταιριάζουν τέλεια με φορέματα και φούστες σε κάθε μήκος είτε θέλεις να ντυθείς κομψά στο γραφείο είτε σε κάποια casual chic έξοδο. Εξίσου κομψός συνδυασμός είναι να φορέσεις τα Högl loafers με το αγαπημένο σου τζιν ή με leggings και ένα blazer. Εάν θέλεις να πετύχεις το τέλειο office look, συνδύασε τα με ψηλόμεση παντελόνα ή με ένα κοστούμι.

Loafers Högl

Θα το βρεις εδώ.

Flat loafers Högl

Θα το βρεις εδώ.

Extra Tip 1: Τα loafers της Högl που είναι διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες είναι ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό βραδινό σύνολο, αλλά δεν θέλεις να αποχωριστείς την άνεσή σου.

Extra Tip 2: Σε περίπτωση που αναζητάς ένα ζευγάρι παπούτσια που να είναι πρακτικό, να ταιριάζει με τα πάντα και να είναι μοντέρνο, τότε τα loafers της Högl με την chunky σόλα και το τετράγωνο τακούνι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις.

Ανακάλυψε τη συλλογή Fall/Winter 2022-23 της Högl στο www.idil.gr