Follow us

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο "Red Room" του "Cash"! Όλες οι πληροφορίες

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο Cash

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τους φίλους του, τραγουδιστές και...μη, στο RED ROOM κάθε Σάββατο και Κυριακή σε ένα 3ώρο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και happenings, και τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει, ανάμεσα σε αυτά και οι μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του.

Στην παρέα του Γιώργου Θεοφάνους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών, που θα ενώσουν το κοινό σε μια μεγάλη παρέα με το ταλέντο τους και τις επιτυχίες του αγαπημένου συνθέτη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο "Red Room" του "Cash"! Όλες οι πληροφορίες

H Όλγα Βενετσιάνου, η Βάλια Σωμαράκη, ο Βασίλης Πορφυράκης και ο Γιάννης Γρόσης πλαισιώνονται από μια σπουδαία 5μελή ορχήστρα (Βαγγέλης Ζαρμπούτης- μπουζούκι / Ηλίας Καλλίτσης -κιθάρα / Ανδρέας Νικόλης – κρουστά/τύμπανα / Νίκος Σταδιάτης – ακορντεόν /πλήκτρα /Αντωνία Τσολάκη -κοντραμπάσο και βρίσκονται πάνω στην σκηνή σε μια διαρκή μουσική συνομιλία με τον συνθέτη.

Το ολοκαίνουργιο "Red Room" , που υπογράφει ο Γιώργος Παντελούκας έρχεται δυναμικά στην Κηφισιά στον πρώτο όροφο του Cash. Εκεί όπου η μουσική ενώνεται με τις Asian fusion μεσογειακές γεύσεις του Βαγγέλη Λεούση σε ένα ατμοσφαιρικά PRIVET σκηνικό. Στο Design του χώρου θα κυριαρχήσουν οι βελούδινες υφές και η ρομαντική διάθεση, με πρωταγωνιστές φυσικά το κόκκινο χρώμα.

Ο χώρος αυτός συνδυάζει, τόσο με τα έπιπλά του όσο και με τις διακοσμητικές του πινελιές, το κλασικό με το σύγχρονο πνεύμα αισθητικής. Το εντυπωσιακό μπαρ και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός θα ολοκληρώσουν την αίσθηση του απόλυτα θεατρικού μαγαζιού.

Πληροφορίες

Ο Γιώργος Θεοφάνους και οι συνεργάτες του σας περιμένουν στην παρέα τους ΑΠΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ (23:00) ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ (21:00)

RED ROOM CASH ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ 54 ΚΕΦΑΛΑΡΙ

ΤΗΛ.ΚΡ. 212100477

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα