Follow us

Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο: Ένα σκωτσέζικο single malt ουίσκι με θαλασσινό, πιπεράτο χαρακτήρα

Από τα πιο απομακρυσμένα, ανεμοδαρμένα και συνάμα πανέμορφα τοπία της Σκωτίας, στο πάνθεον των γιορτινών εμπειριών.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ESQUIRE
σκωτσέζικο single malt Talisker

Θα λέγαμε πως είναι κάτι σαν είδος παράδοσης: Όσο μπαίνουμε στο χειμώνα και, κυρίως, όσο πλησιάζουμε προς την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα πιο versatile ποτά και τα αλέγρα cocktails δίνουν τη θέση τους στον απόλυτο πρωταγωνιστή των ημερών. Ειδικά για εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν τα φίνα αποστάγματα, το ουίσκι είναι πάντοτε μέρος της festive culture των ημερών και πάντοτε μια έξοχη πρόταση για δώρο - είτε για φίλους, είτε για τον εαυτό σου.

Κοινό στοιχείο της εορταστικής περιόδου είναι η ξεκούραση και η αποσυμπίεση από τους προηγούμενους μήνες, και η χαλάρωση πριν από τη νέα χρονιά κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν. Και όπου υπάρχει γιορτή άλλωστε, υπάρχει και κάτι εκλεκτό για να απολαύσουμε παρέα με φίλους και αγαπημένα μας πρόσωπα. Και γιατί όχι, να προσφέρεις στον εαυτό σου απολαύσεις και μικρές πολυτέλειες.

Ακριβώς πάνω στο τελευταίο προκύπτει και ένα μάλλον ρητορικό ερώτημα: Υπάρχει πιο κατάλληλο ποτό για δώρο, από ένα πραγματικά καλό σκωτσέζικο ουίσκι; Έχοντας κατά νου τις καπνιστές νότες, το γεμάτο και πλούσιο σώμα, την ισχυρή παρουσία κριθαριού και βύνης, αντιλαμβάνεσαι μάλλον εύκολα πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ταιριαστό για την περίσταση.

Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα