Follow us

Μόνο στο Yupiii! Χριστίνα Χειλά Φαμέλη & Γιώργος Χριστοδούλου σε αδυσώπητη σύγκρουση στον "Σασμό"

Ο Σταύρος είναι σε σοκ και διψά για εκδίκηση από την Αργυρώ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Σασμός Γιώργος Χριστοδούλου Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Οι ταλαντούχοι Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Γιώργος Χριστοδούλου μιλούν αποκλειστικά στον "Τηλεθεατή" για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους μετά το διαζύγιό τους στον "Σασμό".

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ ΠΑΧΟΥΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ-ΦΑΜΕΛΗ

Θα συρθείτε από τον Σταύρο στο δικαστήριο ως ακατάλληλη μητέρα;

Δεν ξέρω αν θα συμβεί, γιατί δεν έχω φτάσει μέχρι αυτό το επεισόδιο. Βρισκόμαστε σε διαμάχη, είναι η αλήθεια.

Πώς διαχειρίζεται η Αργυρώ την επικείμενη δικαστική διαμάχη και το ενδεχόμενο να πάρει την επιμέλεια του Πετρή ο Σταύρος;

Δεν διατηρεί την ψυχραιμία της. Μπορεί να είναι κι αυτή λίγο άδικη απέναντι στον Σταύρο. Είναι και οι δυο τους πολύ θυμωμένοι, οπότε δεν βγάζουν τον καλύτερο εαυτό ο ένας στον άλλο. Βλέπουμε να γίνονται άδικοι και να ξεφεύγουν εκτός ορίων και οι δύο ήρωες.

Υπάρχουν τόσα μυστικά και ψέματα στον ευρύτερο κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρο, οπότε ο Σταύρος πόσο να αντέξει;

Πραγματικά, διαρκώς αποκαλύπτεται ένα μυστικό, ενώ ο Σταύρος προέρχεται από ένα υγιές περιβάλλον. Έχει μπλέξει με τους Κρητικούς, τις βεντέτες και τα μυστικά και έχει σαλτάρει. Τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να ζήσει με τον Αστέρη;

Όχι, δεν είναι αποφασισμένη να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπάει. Η Αργυρώ δεν χωρίζει για να τα φτιάξει πάλι με τον Αστέρη, αλλά είναι αποφασισμένη να φύγει από αυτό το γάμο και να μην είναι μαζί με έναν άνθρωπο που δεν είναι ερωτευμένη και δεν την καλύπτει.

Αν ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη, θα αποκαλυφθεί και ότι το παιδί είναι του Αστέρη;

Κάποια στιγμή φαντάζομαι -για να τελειώσει και η σειρά- θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν γνωρίζω ακόμη αν θα αποκαλύψει η Αργυρώ ότι το παιδί είναι του Αστέρη, για να το χρησιμοποιήσει ως στοιχείο στο δικαστήριο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο Σταύρος είναι εκτός εαυτού, γιατί νιώθει προδομένος;

Νομίζω ότι ο Σταύρος λειτούργησε παρορμητικά, κάνοντας πρόταση γάμου σύντομα σε μια γυναίκα που γνώριζε τόσο λίγο. Σίγουρα λειτούργησε παρορμητικά, να φύγει από τον τόπο του, να "ξενιτευτεί” και να πάει σε έναν τόπο όπου τα πράγματα είναι πολύ περίεργα. Ο Σταύρος είναι ένας άνθρωπος σε κρίση, γιατί όλα αποδεικνύονται ότι ήταν μια τρύπα στο νερό. Οπότε αισθάνεται ότι τον έχουν κοροϊδέψει, ότι τον έχουν εκμεταλλευτεί και στην πραγματικότητα ψάχνει το δίκιο του.

Διεκδικεί το παιδί για να εκδικηθεί την Αργυρώ ή γιατί το αγαπά, άσχετα αν δεν είναι ο βιολογικός πατέρας;

Ο λόγος για τον οποίο διεκδικεί το παιδί είναι διπλός. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι παιδί του, όπως και να το κάνουμε, εφόσον το έχει μεγαλώσει και το νιώθει σαν παιδί του. Είναι πολύ δύσκολο, από τη μια στιγμή στην άλλη, να πεις αφήνω ένα παιδί που μεγάλωσα, έστω κι αν δεν είναι δικό μου βιολογικά, και φεύγω. Για μένα το 50% της διεκδίκησης του παιδιού έχει να κάνει με πολύ ειλικρινή συναισθήματα απέναντι σε αυτό το παιδί. Το δεύτερο σαφώς είναι ότι έχει μια εκδικητική στάση. Ξέρουμε ότι ο Σταύρος είναι ένα εμπόδιο στη βασική ιστορία και στο μεγάλο έρωτα της Αργυρώς και του Αστέρη. Ο κόσμος δεν μπορεί πολύ εύκολα να μπει στη θέση του Σταύρου, στο τι έχει βιώσει, στο τι έχει δει και έχει καταλάβει, πόση υποτίμηση έχει δεχτεί, τον παραγκωνισμό που δέχτηκε. Αν μπει, τότε θα καταλάβει ότι ένας άνθρωπος δεν θέλει και πολύ να του γυρίσει το μυαλό και να τα δει όλα τούμπα. Ειδικά, αν η στάση κάποιου έως τώρα ήταν απολύτως συγκαταβατική και δοτική. Πιο εύκολα ένας τέτοιος άνθρωπος ξυπνάει ένα πρωί και τα βλέπει όλα διαφορετικά, αισθάνεται προδομένος και από την ίδια του τη στάση. Θεωρώ λογικό ότι ο Σταύρος, με όλη του τη δοτική στάση αισθάνεται τελείως χαμένος και ότι τον έχουν κοροϊδέψει. Οπότε καταλαβαίνω και για ποιο λόγο θα αντιδράσει με τον τελείως αντίθετο τρόπο.

Θα προσπαθήσει να βγάλει ακατάλληλη μάνα την Αργυρώ χρησιμοποιώντας ότι έχει εραστή τον Αστέρη;

Μεταξύ αυτών των δύο παίζουν πάρα πολλά και θα συμβούν επίσης. Ο Σταύρος θα έχει πολλούς λόγους και να μπερδευτεί και να πράξει αυτά που λέει. Σαφώς το να χωρίσεις μια μάνα από το παιδί είναι μια εκδικητική συμπεριφορά, αλλά ο Σταύρος δεν σκέφτεται με τον πιο καθαρό τρόπο. Είναι λιγάκι τυφλωμένος από τα όσα του έχουν συμβεί. Έχει υποστεί σοκ από όλη αυτή την κατάσταση. Έχει πάει σε έναν τόπο που δεν του έχει πει ποτέ κανείς μια αλήθεια. Το ένα μυστικό μετά το άλλο αποκαλύπτονται και γκρεμίζεται όλη η ζωή στην οποία εκείνος είχε επενδύσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα