
Η Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θοεδωροπούλου για το ένθετο "Τύπος Tv".
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι", αλλά και στα ευαίσθητα κοινωνικά θέματα που αγγίζει η σειρά.
Όπως μοιράστηκε, τέτοια ζητήματα την απασχολούν και την επηρεάζουν: "Με αγχώνουν όλα αυτά σε τέτοιο σημείο που νομίζω ότι όσα ήξερα μέχρι τώρα... ανατρέπονται. Οποιαδήποτε είδηση είναι τόσο αποκαρδιωτική και φρικαλέα, με απογοητεύει σε τέτοιο βαθμό που με παραλύει. Ή σταματάω να τα παρακολουθώ γιατί αρρωσταίνω ή με πιάνει θυμός για όλα και αίσθημα ματαίωσης".
Επιδιώκει με τον δικό της τρόπο να τα θίξει στα παιδιά της: "Προσπαθώ να κάνω συζητήσεις με τα παιδιά μου, είναι σε τρυφερή ηλικία. Δεν θέλω να βλέπουν τηλεόραση και όλα αυτά. Ο τρόπος που τα παρουσιάζει η τηλεόραση είναι τραυματικός. Δεν ξέρω ειλικρινά τι πρέπει να κάνει ένας γονιός για να τα προλάβει όλα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr