Follow us

Η καμπάνια της Högl είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι για το χειμερινό σου στιλ

Το βίντεο για τη συλλογή Högl Fall/ Winter 2022-23 σε ταξιδεύει σ' ένα σύμπαν απόλυτου χειμερινού στιλ με πρωταγωνιστές τα παπούτσια.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Η καμπάνια της Högl είναι η έμπευση που χρειάζεσαι για το χειμερινό σου στιλ

Στη διάρκεια του χειμώνα, η στιλιστική έμπνευση συνήθως μειώνεται γιατί οι δυσκολίες που προκύπτουν από τις καιρικές συνθήκες αλλάζουν τις προτεραιότητες μας. Αναζητούμε πρακτικές λύσεις που θα μας κρατήσουν άνετες και ζεστές, συχνά θυσιάζοντας το στιλ μας. Όμως, υπάρχουν και εκείνα τα brands που έχουν φροντίσει ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα παραμένουμε κομψές ακόμα και όταν ο χειμώνας το κάνει δύσκολο. Η Högl είναι ένα από αυτά τα brands, που οι συλλογές του σε παπούτσια και αξεσουάρ κάνουν τις κομψές επιλογές τη μοναδική λύση και τον χειμώνα.

Η καμπανια της συλλογη Högl Fall/Winter 2022-23

Το βίντεο της καμπάνιας για τη νέα συλλογή Högl σε καλεί να εμπνευστείς από το ...κομψό στιλ, το δυναμικό attitude, την ηθική και την άριστη δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει τις συλλογές του brand. Το χειμερινό, μελαγχολικό τοπίο της καμπάνιας "φωτίζεται" από το ασυναγωνιστο χειμερινό στιλ των γυναικών που πρωταγωνιστούν σ' αυτό και φυσικά, τα παπούτσια τους, οι υπέροχες μπότες και μποτάκια για κάθε περίσταση, από την πιο casual μέχρι την πιο formal, από τη Högl Fall/Winter 2022-23, γίνονται η απόλυτη έμπνευση και για τα δικά σου looks.

Οι συναρπαστικές σιλουέτες και οι κομψές μονοχρωμίες, οι άριστα σχεδιασμένες λεπτομέρειες και το δομικό "παιχνίδι", η αξεπέραστη πολυτέλεια που συναντάμε στα σχέδια της νέας συλλογής ανεβάζουν επίπεδο το στιλ, την άνεση και τη βιωσιμότητα. Και κάνουν τη Högl τον no.1 προορισμό για χειμερινό shopping.

Ανακάλυψε τη συλλογή Fall/Winter 2022-23 της Högl στο www.idil.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags