Follow us

Ό,τι αγαπώ | O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Σταύρο Σιόλα, τον Δημήτρη Υφαντή και τον Θοδωρή Κοτονιά

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται στην εκπομπή "'Ο,τι αγαπώ" το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN τον Σταύρο Σιόλα, τον Δημήτρη Υφαντή και τον Θοδωρή Κοτονιά.

Πλούσιο σε ηχοχρώματα, γεμάτο με υπέροχα πολύχρωμα ακούσματα, το μελωδικό αυτό οδοιπορικό, με τις φωνές τους να μας ταξιδεύουν, εστιάζει και σε δικές τους προσωπικές επιτυχίες αλλά και σε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί. Από το "Σαν Χουάν" και τα "Διόδι" στο "Καίγομαι και σιγολιώνω", στα "Κλειδιά" και στο "Δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής ", μερικές μόνο από τις επιτυχημένες και δημοφιλείς δημιουργίες που έχουν τη σφραγίδα τους, μέχρι τραγούδια διαφορετικής προέλευσης , με το παραδοσιακό, το λαϊκό και το έντεχνο να δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Μια μοναδική μουσική εμπειρία που μαγεύει.

Συνοδοιπόρος τους στο μουσικό μέρος της εκπομπής η υπέροχη Μυρτώ Καμβυσίδη που σαγηνεύει με τις ερμηνείες της. Στην παρέα του Γιάννη Μπέζου συμμετέχουν και απολαμβάνουν και η Βασιλεία Ζερβού, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Στάθης Μαντζώρος, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Κώστας Κρομμύδας, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Νίκη Βακάλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα