Follow us

Ο Παράδεισος των κυριών - Spoiler: Ο Ντίνος πληγώνει τη Μιράντα και εκείνη βγαίνει εκτός εαυτού!

Η κίνηση του Ντίνου δίνει φρούδες ελπίδες στη Μιράντα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Ο Παράδεισος των κυριών Αργύρης Πανταζάρας Ευαγγελία Συριοπούλου

Μία λάθος κίνηση του Ντίνου πρόκειται να μας απασχολήσει πολύ στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Ο Παράδεισος των κυριών". Το ρεπορτάζ του περιοδικού "Τηλέραμα" αναφέρει ότι ο Ντίνος δίνει ένα φιλί στη Μιράντα, το οποίο το μετανιώνει.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε το "Τηλέραμα"

Ένα φιλί

Η Βικτόρια κάνει συνεχώς αναλήψεις μετρητών,ώστε να πληρώνει τον εκβιαστή της, αυτό όμως γίνεται σύντομα αντιληπτό και έτσι της ζητούνται πιεστικά εξηγήσεις, με αποτέλεσμα ο κλοιός γύρω της να σφίγγει συνέχεια... Ο Ντίνος, ευάλωτος συναισθηματικά και σε μια στιγμή αδυναμίας, δίνει ένα φιλί στη Μιράντα, στο οποίο εκείνη "επενδύει", κάνοντας όνειρα. Σύντομα όμως αυτά τα όνειρα θα καταρρεύσουν... Και ενώ οι οικογένειες Μπουραντά και Γιαννόπουλου ετοιμάζονται για τον αρραβώνα της Γεωργίας και του Άγη, η ερωτευμένη με τον νεαρό γόνο Δάφνη εισβάλλει για ακόμα μια φορά, σπέρνοντας αμφιβολίες και πόνο.

Μια μεγάλη πληγή

Ο Ντίνος, που έχει μετανιώσει για το φιλί και τις ελπίδες που έδωσε άθελά του στη Μιράντα, προσπαθεί να της εξηγήσει πως ο έρωτάς του για την Αμαλία τον εμποδίζει να τη δει ερωτικά. Η νεαρή γυναίκα, πληγωμένη, χάνει την ψυχραιμία της και βγαίνει εκτός εαυτού... Με δάκρυα στα μάτια, του μιλάει σκληρά και με πόνο, ζητώντας του να μείνει μακριά της και να μην επιχειρήσει καν να τη βοηθήσει στην επερχόμενη δίκη της... Παράλληλα, ο σοκαρισμένος Ντίνος ζητάει από την Ντέπυ να φύγει από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο σπίτι της γυναίκας του Χρηστίδη, της Ματούλας, παίρνει από αυτή μια πληροφορία που θα ρίξει φως στη δολοφονία του Αριστείδη, καθώς γίνεται όλο και πιο φανερό πως σε αυτήν εμπλέκεται η Βικτόρια!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα