Follow us

Η Antony Morato ντύνει τον πολίτη του κόσμου

Σύγχρονο και ολοκληρωμένο αντρικό στυλ με έμπνευση από το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, τη Στοκχόλμη και το Λονδίνο.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
antony morato

Τα ταξίδια και ο εκλεκτικισμός εμπνέουν τη συλλογή Antony Morato για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα, δύο θεματικές που αποτελούν δεύτερη φύση για τον άντρα-πολίτη του κόσμου, στον οποίο είναι αφιερωμένη αυτή η συλλογή. Πιο συγκεκριμένα, η έμπνευση αντλείται από τέσσερις υπέροχες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με ξεχωριστό στυλ και χαρακτήρα -το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, τη Στοκχόλμη και το Λονδίνο- που καθορίζουν το σύγχρονο και ολοκληρωμένο στυλ του άντρα που του αρέσει να συνδυάζει τις μητροπολιτικές προτάσεις στην εμφάνισή του, δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και εναρμονίζει με αυτοπεποίθηση τα διαφορετικά στυλ που είναι επηρεασμένα από την pop κουλτούρα με τα vintage στοιχεία.

Όπως δήλωσε ο Lello Caldarelli, CEO της εταιρείας: "Για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρου/Χειμώνα, σκεφτήκαμε τις πόλεις που επηρεάζουν περισσότερο τον δυτικό πολιτισμό, τόπους που έχουν ισχυρή ταυτότητα κι όμως είναι πάντα πρόθυμες να υποδεχθούν νέες τάσεις. Ο άντρας στην Antony Morato είναι πολίτης του κόσμου, με μια εκλεκτική και ζωηρή προσωπικότητα που εκφράζει την επιθυμία του να ζήσει: Σε αυτή τη συλλογή, παραδοσιακά στοιχεία αναθεωρούνται με μια εξαιρετικά μοντέρνα προσέγγιση, ενώ όλα μπορούν να φορεθούν σε layers και συνδυάζονται εξαιρετικά ευέλικτα".

Ας δούμε, λοιπόν, πώς συνεισέφερε κάθε πόλη ξεχωριστά στον σχηματισμό της νέας συλλογής, μαζί με ενδεικτικές προτάσεις σε ρούχα που φτιάχτηκαν για να αγαπηθούν.

Η αιχμηρή, καθαρή αισθητική του Βερολίνου

Η αυστηρή, τετράγωνη αρχιτεκτονική της γερμανικής πόλης αντανακλάται στο αιχμηρό στυλ και τις καθαρές γραμμές της συλλογής. Η γκάμα των χρωμάτων εναλλάσσει το λευκό, το μαύρο, το μπλε και το πετρόλ σε μοντέρνα ρούχα που κλείνουν το μάτι στη δεκαετία του 1990. Επίσης, υπάρχουν γραφιστικά σχέδια εμπνευσμένα από τον κόσμο της μοτοσικλέτας, τα οποία φέρουν κράνη, μηχανές και νεκροκεφαλές.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα