Πες τη λέξη | Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια το Σαββατοκύριακο

Στην "μάχη" της γνώσης ρίχνονται αυτή την φορά αγαπημένοι ηθοποιοί

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, "Πες τη λέξη", με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο και την Κυριακή στις 19:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 19:00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων "Πες τη λέξη" τους ηθοποιούς Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Νικόλα Χαλκιαδάκη, Αλίκη Κατσαβού, Κώστα Κρομμύδα, καθώς και δύο εκλεκτούς παίκτες.

Στο νέο επεισόδιο θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν με σκοπό να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του "Πες τη λέξη", που στο νέο επεισόδιο διαθέτει 13.500 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 20 Νοεμβρίου, στις 19:00, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του "Πες τη λέξη", το οποίο ανέρχεται στις 15.000 ευρώ.